Ενυδάτωση δέρματος με Dermedic Tolerans

Αναμφίβολα, όλες γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση του σώματος. Το νερό δίνει ζωή. Παρ’ όλα αυτά δεν γνωρίζουν όλοι πώς να ενυδατώνουν σωστά το σώμα τους. Γενικά, η ενυδάτωση πρέπει να παρέχετε με δύο τρόπους: από μέσα και από έξω. Το να πίνετε νερό ανήκει στην πρώτη κατηγορία, ενώ τα καλλυντικά ενυδάτωσης όπως τα Dermedic Tolerans ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία.

Τα Dermedic Tolerans είναι σχεδιασμένα για υπερευαίσθητους τύπους δέρματος. Αυτού του είδους το δέρμα χαρακτηρίζεται από υπερευαισθησία σε πολλούς παράγοντες, όπως οι καιρικές αλλαγές, το άγχος, η κατανάλωση συγκεκριμένων ουσιών, η εφαρμογή ακατάλληλων καλλυντικών και τα φάρμακα. Γενικά το υπερευαίσθητο δέρμα είναι υπερβολικά δραστήριο και παρουσιάζει κοκκινίλες, ξηρότητα, ξεφλουδίσματα και οιδήματα.

tolerans4

Η συλλογή Dermedic Tolerans αποτελείται από έξι προϊόντα: από ένα gel καθαρισμού, μία ελαφριά lotion καθαρισμού, μία ενυδατική κρέμα ημέρας, μία θρεπτική κρέμα νυκτός, μία αντιρυτιδική κρέμα και μία κρέμα για την περιοχή κάτω από τα μάτια και στις βλεφαρίδες. Παρά το γεγονός ότι καθένα από αυτά τα προϊόντα έχει διαφορετική λειτουργία, υπάρχει ένα στοιχείο που έχουν κοινό. Τα προϊόντα Dermedic Tolerans είναι υποαλλεργικά και συνεπώς δεν δημιουργούν ερεθισμούς. Βέβαια, πρέπει να αναφέρουμε ότι κάποια από αυτά τα καλλυντικά περιέχουν σαπούνι στην σύστασή τους. Γενικά, τα καλλυντικά Dermedic Tolerans ενυδατώνουν, καταπραΰνουν, βελτιώνουν την σφριγηλότητα του δέρματος και μειώνουν τους ερεθισμούς. Χάρη στην ελαφριά σύστασή τους, είναι εύκολα στην εφαρμογή και απορροφόνται αμέσως. Η σύσταση τους είναι ενισχυμένη με βιταμίνη Ε, πανθενόλη, γλυκερίνη και αμυγδαλέλαιο, για να ονομάσουμε μόνο κάποια από τα συστατικά.

Και τα έξι προϊόντα Dermedic Tolerans παράγονται σε οικολογικές συσκευασίες. Επιλέον, τα δοχεία είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην αφήνουν να μπαίνουν βακτήρια ή ρύποι. Για αυτόν τον λόγο τα καλλυντικά έχουν αντλία. Κανένα από τα μπουκάλια δεν έχει μεταλλικά στοιχεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επόμενο άρθρο

Nanobrow, ένας ορός ενίσχυσης φρυδιών για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές!

Τρ Οκτ 1 , 2019
Παλεύετε με λεπτά, κακοσχηματισμένα φρύδια; Πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, κάνοντας μάταιες προσπάθειες να βρουν την τέλεια θεραπεία. Ευτυχώς, μόνο ένα προϊόν αρκεί για να αποκτήσετε το λουκ που θέλετε. Αυτό το προϊόν είναι το… Nanobrow! Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες αφιερώνουν πολύ χρόνο στα φρύδια τους […]