Πάρτε την απόλυτη ικανοποίηση βάζοντας make up για ταινίες. Πούδρα Λάμψης Glamour Glow από την Kryolan.

Λίγα λόγια για τα καλλυντικά Kryolan

Η εταιρεία Kryolan είναι διάσημη για το γεγονός ότι παράγει καλλυντικά και αξεσουάρ make up που προορίζονται για φροντίδα και χρωματισμό και δίνουν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται στα παρασκήνια των θεάτρων, των ταινιών καθώς και των επιδείξεων μόδας. Επίσης, η Kryolan είναι διάσημη ανάμεσα σε επαγγελματίες λάτρεις του make up, στυλίστες, καλλιτέχνες και σε όσους βάζουν καθημερινά make up όχι μόνο για την δουλειά τους αλλά και για πάρτι.

Kryolan GlamGlow

Ποια είναι τα καινούργια προϊόντα της Kryolan;

Δεν είναι μυστικό ότι η Kryolan αυξάνει την προσφορά της όλη την ώρα, φροντίζοντας την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων της. Αυτή την φορά, η Kryolan προσφέρει στους make up artists και σε όσους εκτιμούν το επαγγελματικό μακιγιάζ μία πούδρα που δίνει λάμψη – την Glamour Glow.

Αυτό το προϊόν είναι πεπιεσμένο και συσκευάζεται σε ένα μικρό, μεταλλικό κουτί. Μέσα, μπορούμε να βρούμε ένα καθρεφτάκι και μία τσέπη που περιέχει ένα απλικατέρ. Όσον αφορά την τσέπη, βρίσκεται κάτω από την πούδρα και είναι χαρακτηριστική εξαιτίας των πολλών τρυπών οι οποίες επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα. Το σετ συσκευάζεται με την σειρά του σε ένα ασημένιο χάρτινο κουτί με το λογότυπο της μάρκας – το σύμβολο που δείχνει ότι το προϊόν αυτό προορίζεται για την σκηνή. Η πούδρα Glamour Glow ζυγίζει 10 γραμμάρια. Επίσης, σημαντικά είναι τα χαρακτηριστικά του καλλυντικού. Αρχικά, η πούδρα λάμψης Kryolan είναι εύκολη στην χρήση, δεν αφήνει μουτζούρες ή λεκέδες. Αυτό είμαι προφανές, καθώς η επιδερμίδα μίας ηθοποιού πρέπει να είναι αψεγάδιαστη. Δεύτερον, το καλλυντικό προσφέρει ένα ελαφρύ αποτέλεσμα λάμψης και δίνει στο δέρμα υγιή και αστραφτερή όψη. Τρίτον, η πούδρα Glamour Glow μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν προϊόν μοντελοποίησης προσώπου εάν την βάλετε στα σωστά σημεία του προσώπου. Τέταρτον, το καλλυντικό δουλεύει και σαν προϊόν make up για τα μάτια. Εάν το εφαρμόσετε κάτω από τα φρύδια, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και από πάνω τα μάτια σας θα φαίνονται πιο μεγάλα και πλατιά.

Η πούδρα Glamour Glow από την Kryolan είναι διαθέσιμη σε πέντε αποχρώσεις Πολυτελές Ροδακινί, Φυσικό Μαύρισμα, Salsa, Ροδαλό Μενεξεδί και Ανοιχτό Μάυρισμα. Το τελευταίο έχει ιδιότητες λάμψης ενώ τα άλλα είναι πιο κλασικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επόμενο άρθρο

Λιχουδιές για το δέρμα σας. Καλλυντικά καθαρισμού προσώπου από την Rouge Bunny Rouge.

Πε Απρ 7 , 2016
Ο καθαρισμός προσώπου και σώματος πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σας φροντίδας. Το καθαρό δέρμα είναι σημάδι υγείας, ομορφιάς και νεότητας. Εάν έχετε συνδέσει στο μυαλό σας τον καθαρισμό του δέρματός σας με ένα δυσάρεστο καθήκον, ήρθε ώρα να γνωρίσετε τα καλλυντικά αφαίρεσης make-up από την Rouge Bunny […]