Το αγαπημένο μας Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Είναι λίγο περίεργο ότι σε μια εποχή με τόσα πολλά εκπληκτικά προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών, ο πιο δημοφιλής τρόπος για να τα φτιάξετε είναι το… σαπούνι! Ναι, επειδή το σαπούνι προσφέρει ένα μοναδικό, υπέροχο αποτέλεσμα με ακρίβεια! Αν ακολουθείτε λοιπόν τις τάσεις στο μακιγιάζ, πρέπει να δοκιμάσετε το Nanobrow Eyebrow Styling Soap – είναι ένα υπέροχο σαπούνι φρυδιών που έκλεψε τις καρδιές μας!

σαπούνι για την περιποίηση των φρυδιών

Φρύδια με το κλασικό σαπούνι – γιατί δεν λειτουργούν;

Στην αρχή συνηθιζόταν να χρησιμοποιούμε «κλασικά» σαπούνια με γλυκερίνη για το μακιγιάζ των φρυδιών. Δεν ήταν βολικά ή εύχρηστα: έπρεπε να αναμειχθούν με νερό και το μείγμα είχε διαφορετική σύσταση κάθε φορά – είτε πολύ ρευστό, ή πολύ πηχτό. Επιπλέον δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα προϊόντα μακιγιάζ. Γι’ αυτό δημιουργήθηκαν ειδικά σαπούνια αφιερωμένα στο μακιγιάζ των φρυδιών – το Nanobrow Eyebrow Styling Soap είναι ένα από αυτά.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – σαπούνι για την περιποίηση των φρυδιών

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – το αγαπημένο σαπούνι φρυδιών των επαγγελματιών

Τι θα λέγατε για ένα σαπούνι φρυδιών που δε χρειάζεται να αναμειχθεί με νερό, γιατί είναι έτοιμο για χρήση; Αυτό είναι το Nanobrow Eyebrow Styling Soap! Μοναδικό και βίγκαν σαπούνι που θα δαμάσει και τις πιο ατίθασες τρίχες και θα τους δώσει σχήμα για όλη την ημέρα! Η διάφανη σύνθεσή του σε μορφή τζελ ταιριάζει σε κάθε χρώμα δέρματος και φρυδιών και μας επιτρέπει να αποκτήσουμε πυκνά φρύδια. Το σαπούνι κρατά τις τρίχες στη θέση τους όλη μέρα, χωρίς να προκαλεί ενοχλήσεις. Το άλλο πλεονέκτημα του είναι η εξαιρετικά εύκολη και βολική εφαρμογή του: το σαπούνι δεν απαιτεί τη χρήση νερού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα καλλυντικά, όπως μολύβια, σκιές και πομάδες. Όλα αυτά θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Nanobrow: www.nanobrow.gr.

σαπούνι φρυδιών

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – φρύδια σαπουνιού άμεσα. Βήμα-βήμα

Τόσο απλά! Το σαπούνι λειτουργεί χωρίς νερό και έτσι η διαδικασία είναι ομαλή!
Απλά:

  1.  Ανοίξτε τη συσκευασία με το σαπούνι.
  2. Βάλτε μια μικρή ποσότητα Nanobrow Eyebrow Styling Soap πάνω στο βουρτσάκι.
  3. Φτιάξτε τα φρύδια σας όπως θέλετε: η τάση είναι βούρτσισμα προς τα πάνω.

Τα φρύδια με Nanobrow Eyebrow Styling Soap είναι κομψά και καθαρά! Επιπλέον μόλις στεγνώσει το σαπούνι, σταθεροποιεί τα φρύδια και βελτιώνει τον όγκο τους. Το προϊόν είναι πολύ αποτελεσματικό και χρειάζονται μήνες για να εξαντληθεί. Η σωστά σφραγισμένη συσκευασία μπορεί να σας ακολουθήσει στα ταξίδια σας, για να απολαμβάνετε αποτελέσματα φρυδιών σαπουνιού όπου κι αν πάτε. Αυτό περιμένατε!

Επόμενο άρθρο

Κατάταξη 6 κορυφαίων στυλό φρυδιών. Ακολουθήστε τις κορυφαίες επιλογές μας!

Κυ Ιούν 30 , 2019
Για να δημιουργήσετε απίστευτο μακιγιάζ, χρειάζεστε ένα προϊόν μακράς διαρκείας που θα αντέξει όλη την ημέρα σε τέλεια κατάσταση. Πώς να επιλέξετε το καλύτερο, όταν είναι τόσα πολλά; Έχουμε μια λύση. Δείτε την κατάταξή μας και η επιλογή θα είναι εύκολη. – 6 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΥΛΟ ΦΡΥΔΙΩΝ – 1. Στυλό Nanobrow […]