Γιατί Ξεχωρίζουν οι Nanolash Cluster Lashes – DIY Lash Extensions;

ψεύτικες βλεφαρίδες

Οι γυναίκες είναι πρόθυμες να δοκιμάσουν διάφορες επαγγελματικές θεραπείες ομορφιάς, ειδικά στις βλεφαρίδες τους. Καθώς οι γυναίκες περιποιούνται αρκετά τις βλεφαρίδες τους, εύχονται να μακρύνουν γρηγορότερα. Δυστυχώς η Μητέρα Φύση δεν ευλόγησε κάθε γυναίκα με υπέροχες φυσικές βλεφαρίδες. Σήμερα όμως μπορείτε να αποκτήσετε εξτένσιον βλεφαρίδων, χωρίς να βγείτε από το σπίτι!

Αξίζει να δοκιμάσετε DIY lash extensions στο σπίτι;

Πολλές γυναίκες πειραματίζονται με διάφορα προϊόντα περιποίησης βλεφαρίδων. Ειδικά έλαια, σέρουμ και μάσκαρα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, αλλά δεν προσφέρουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και εάν το κάνουν, τα αποτελέσματα είναι προσωρινά. Πρέπει να χρησιμοποιείτε μάσκαρα κάθε πρωί και στη συνέχεια να την αφαιρείτε το βράδυ πριν κοιμηθείτε. Αναμφίβολα αυτή η λύση είναι αρκετά προβληματική.

Με τη συστάδα βλεφαρίδων – DIY Lash Extensions από την Nanolash, μπορείτε να τοποθετήσετε στο σπίτι ψεύτικες βλεφαρίδες μόνοι σας. Επιπλέον η εφαρμογή δε θα αποδυναμώσει τις φυσικές σας βλεφαρίδες και μπορείτε να τις αφαιρέσετε όποτε θελήσετε.

Τα DIY Eyelash Extensions είναι έτοιμες ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια, σχεδιασμένες να τις τοποθετείτε μόνοι σας. Οι κυρίες δε χρειάζεται πια να κλείνουν ραντεβού στην αισθητικό, ή να ανησυχούν για την κατάσταση των βλεφαρίδων τους. Επιπλέον η χρήση αυτών των πολυτελών ψεύτικων βλεφαρίδων είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

  •  Εφαρμόστε μία λεπτή στρώση από το bonder και περιμένετε 30-60 δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει κολλώδες,
  • Τοποθετήστε το μαντηλάκι κάτω από τις φυσικές σας βλεφαρίδες, περίπου 1 mm μακριά από τη γραμμή των βλεφαρίδων.
  • αφαιρέστε την κολλώδης στρώση με το sealer Nanolash.

Πραγματικά μέσα σε 10 λεπτά κάθε γυναίκα μπορεί να απολαύσει όμορφες βλεφαρίδες και έντονο βλέμμα. Αυτό ίσως είναι και το καλύτερο επιχείρημα υπέρ των DIY lash extensions.

DIY Eyelash Extensions – ποια προϊόντα αξίζει να επιλέξετε;

Τα DIY Eyelash Extensions διατίθεται σε μεμονωμένο κουτί, ή ως πλήρες κιτ εξτένσιον βλεφαρίδων για το σπίτι.

Το κιτ περιλαμβάνει 36 τουφάκια ψεύτικων βλεφαρίδων για DIY εφαρμογή. Είναι διαθέσιμα σε 8 στυλ. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας μήκος 10, 12 και 14 mm.

Το Nanolash eyelash extensions kit από την άλλη περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την εφαρμογή στο σπίτι. Το σετ περιέχει:

– Nanolash bonder – διατίθεται σε μέγεθος 5 ml και είναι μία ειδική κόλλα, σε μαύρο χρώμα. Βοηθά στην τοποθέτηση των ψεύτικων βλεφαρίδων σε τούφες, ενώ παράλληλα εξομαλύνετε το χρώμα των βλεφαρίδων,
– Nanolash sealer – αυτό το προϊόν βοηθά στην αφαίρεση της κολλώδους στρώσης μετά την εφαρμογή,
– Nanolash remover – αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται για να αφαιρεί τις βλεφαρίδες εύκολα.
– εργαλείο τοποθέτησης βλεφαρίδων – φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, διευκολύνει την αφαίρεση των ψεύτικων βλεφαρίδων από τη θήκη και την τοποθέτησή τους στη γραμμή των βλεφαρίδων.

Πρέπει να γνωρίζετε τι θα χρειαστείτε για τα DIY lash extensions στο σπίτι. Εάν έχετε ήδη τα αξεσουάρ, τότε χρειάζεστε μόνο τις βλεφαρίδες σε τουφάκια.

DIY Eyelash Extensions – περίληψη

Τα DIY Lash Extensions είναι έτοιμες ψεύτικες βλεφαρίδες για χρήση στο σπίτι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κάθε γυναίκα που ονειρεύεται μακριές και πυκνές βλεφαρίδες σε μόλις 10 λεπτά.

Αναμφίβολα το DIY σύμπλεγμα βλεφαρίδων Nanolash είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Κάθε τουφάκι βλεφαρίδων είναι απαλό και εύκαμπτο, ενώ συνδυάζεται τέλεια με τις φυσικές σας βλεφαρίδες. Επιπλέον η μαύρη ταινία σας επιτρέπει να κρύβετε έξυπνα την περιοχή όπου οι ψεύτικες συναντούν τις φυσικές σας βλεφαρίδες.

Τα ανάλαφρα Nanolash wisps – DIY Lash Extensions είναι σχεδιασμένα για επαγγελματική, αλλά και για οικιακή χρήση. Η τοποθέτηση DIY στο σπίτι διαρκεί τουλάχιστον για 5 ημέρες.

Με αυτές τις ψεύτικες βλεφαρίδες για εφαρμογή στο σπίτι, μπορείτε να δημιουργήσετε όποιο στυλ βλεφαρίδων θέλετε. Είναι οι τέλειες ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια για ένα γάμο, μια επαγγελματική συνάντηση ή μια αυθόρμητη φωτογράφηση.

Επόμενο άρθρο

Nanobrow Lamination Kit. Γίνετε Επαγγελματίας της Πλαστικοποίησης Φρυδιών στο Σπίτι!

Δε Μαΐ 8 , 2023
Πλαστικοποίηση φρυδιών στο σπίτι; Πριν πείτε ότι δε γίνεται, διαβάστε παρακάτω. Θα σας πάρει λιγότερο από 2 λεπτά να το διαβάσετε και θα μάθετε πως να πραγματοποιείτε εύκολα και με ασφάλεια τη θεραπεία ανόρθωσης και πλαστικοποίησης φρυδιών στο σπίτι, απολαμβάνοντας τέλεια φρύδια για βδομάδες! Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να […]