Αποκτήστε Εντυπωσιακά Μαλλιά με Nanoil Keratin Conditioner!

conditioner μαλλιων με κερατινη

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που απαιτούν χρόνο και προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα σίγουρα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Περιποιηθείτε προσεκτικά τα μαλλιά σας και αποκτήστε εύκολα αποτελέσματα κομμωτηρίου: απλώς εμπιστευτείτε την ισχυρή κερατίνη, η οποία εμπεριέχεται σε ένα ελαφρύ και βαθιά ενυδατικό προϊόν χωρίς ξέβγαλμα από την Nanoil. Τα όμορφα, υγιή μαλλιά σίγουρα θα σας χαρίσουν αυτοπεποίθηση. Αποκτήστε την εμφάνιση αυτή με την Nanoil!

Nanoil Keratin Leave-In Conditioner

Αυτό το ενυδατικό προϊόν χωρίς ξέβγαλμα έχει ως βάση την υγρή κερατίνη. Η εξαιρετικά ελαφριά και τέλεια κρέμα θα ενισχύσει εντατικά τα μαλλιά. Τα ενισχύει αμέσως και τα μαλλιά φαίνονται καλύτερα. Περιέχει δύο υδρολύματα κερατίνης. Η εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα επιτρέπει στα σωματίδια της κερατίνης να διεισδύσουν βαθιά στην τρίχα και να επικεντρωθούν σε:

  • επανόρθωση.
  • ενδυνάμωση.
  • καλύτερη εμφάνιση μαλλιών.

Nanoil Keratin Leave-In Hair Conditioner: για ποιον τύπο μαλλιών είναι ιδανικό;

Αυτό το ενυδατικό έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους μαλλιών, ειδικότερα για μαλλιά που χρειάζονται ενίσχυση. Η ελαφριά υγρή κερατίνη διαθέτει ήπια αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική φόρμουλα που βελτιώνει όλες τις τρίχες, επειδή είναι η δομική πρωτεΐνη των μαλλιών.

Η υγρή κερατίνη από την Nanoil ενδυναμώνει τα ταλαιπωρημένα και βαμμένα μαλλιά που χρειάζονται εντατική θεραπεία.

Δοκιμάστε το εάν χρειάζεστε επανόρθωση και αδιάκοπη προστασία από φθορά. Φροντίζει αποτελεσματικά τα λεπτά, αδύναμα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει, σε αντίθεση με τα περισσότερα ενυδατικά.

keratin hair conditioner nanoil

Συστατικά του Nanoil Keratin Leave-In Conditioner

Η κερατίνη, που αναφέρεται και στο όνομα του προϊόντος, δεν είναι η μόνη ουσία που αξίζει να αναφερθεί.

  • Υγρή κερατίνη – ισχυρή δομική πρωτεΐνη των μαλλιών που διορθώνει τη φθορά στη δομή των μαλλιών, χαρίζοντας πυκνά και όμορφα μαλλιά.
  • Καστορέλαιο – εξασφαλίζει μια ισχυρή ασπίδα κατά της φθοράς και είναι ένα φυσικό ενισχυτικό λάμψης. Διατηρεί τα μαλλιά ασφαλή από τον κρύο καιρό, τον άνεμο, την υπεριώδη ακτινοβολία και αποτρέπει τις τοξίνες από το να καταστρέψουν τα εσωτερικά στρώματα των μαλλιών.
  • Υδρολυμένες φυτικές πρωτεΐνες – ευεργετικές, φυσικές ενώσεις που στοχεύουν στη θρέψη, στην ενδυνάμωση και στην ενυδάτωση των μαλλιών, χαρίζοντας όγκο.
  • Πανθενόλη – μία από τις κορυφαίες ουσίες που ενισχύουν τα μαλλιά. Δίνει έντονη λάμψη και απαλότητα, αποτρέπει τη ψαλίδα και χαρίζει πυκνά μαλλιά.

Αποτελέσματα Nanoil Leave-In Keratin Conditioner

  • Η κερατίνη στο προϊόν κάνει τα μαλλιά τέλεια, χωρίς να τα βαραίνει.
  • Κάνει αμέσως τα μαλλιά να φαίνονται καλύτερα.
  • Επανορθώνει τα μαλλιά.
  • Γεμίζει κενά στη δομή των μαλλιών.
  • Κάνει ακόμη και τα πιο κατεστραμμένα μαλλιά πιο όμορφα.
  • Προστατεύει την επιφάνεια των μαλλιών από τη ρύπανση, τις θερμοκρασίες, την υπεριώδη ακτινοβολία.
  • Έχει ενυδατικό αποτέλεσμα για ευκολότερο βούρτσισμα.
  • Αποτρέπει το μπλέξιμο.
  • Τιθασεύει τα ατίθασα μαλλιά.

Nanoil Keratin Leave-In Conditioner: η νέα εμφάνιση των μαλλιών

Το ενυδατικό με την κερατίνη σε μορφή σπρέι από την Nanoil, περιέχει επίσης έλαια και εκχυλίσματα φυτών, τα οποία ομορφαίνουν και τιθασεύουν τα μαλλιά, αλλά επίσης επανορθώνει, ενδυναμώνει, αποτρέπει τη φθορά και το σπάσιμο των άκρων.

Το προϊόν είναι ελαφρύ, ήπιο και παράλληλα είναι γρήγορο στη χρήση, εξασφαλίζοντας εκπληκτική εμφάνιση, υγεία, δύναμη και λάμψη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Nanoil Keratin Leave-In Conditioner;

Δεν είχατε ποτέ ένα πιο εύχρηστο ενυδατικό μαλλιών σίγουρα! Ψεκάστε το στα μαλλιά σας – όταν είναι ακόμα βρεγμένα μετά το λούσιμο ή όταν είναι στεγνά πριν χρησιμοποιήσετε θερμότητα. Μπορείτε να εφαρμόσετε ξανά το προϊόν ακόμα και αρκετές φορές μέσα στην μέρα, εάν αισθάνεστε ότι τα μαλλιά χρειάζονται παραπάνω ενίσχυση.

 

Αναβαθμίστε τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας!

Θέλετε να εντατικοποιήσετε την επανόρθωση και να αποκτήσετε ένα “ουάου” αποτέλεσμα;

Δοκιμάστε την πλήρη σειρά με κερατίνη της Nanoil και εμπλουτίστε τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας με την μάσκα και το σαμπουάν κερατίνης.

Μεταβείτε στο www.nanoil.gr και δείτε τα προϊόντα που σας προσφέρουν ισχυρά, υγιή, όμορφα μαλλιά.

Επόμενο άρθρο

Algae Micellar Shampoo από την Nanoil: Θαλάσσιος καθαρισμός και περιποίηση

Σα Δεκ 22 , 2012
Εάν πιστεύετε ότι πρόκειται για ένα ακόμα συνηθισμένο σαμπουάν, τότε κάνετε λάθος. Το σαμπουάν μισελέρ με φύκια της Nanoil ισοδυναμεί με ένα ευκολότερο λούσιμο των μαλλιών, δυνατότερα μαλλιά και αίσθηση φρεσκάδας. Δείτε τι σας προσφέρει και αντικαταστήστε το παλιό σαμπουάν σας με το Nanoil Algae Micellar Shampoo. Δείτε και μόνοι […]
σαμπουάν μαλλιών με φυκών Nanoil