Κατάταξη των 6 καλύτερων ψεύτικων δεσμίδων βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι

Κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων; Σήμερα είναι εφικτό! Πολλές μάρκες ομορφιάς έχουν κυκλοφορήσει τις προκατασκευασμένες δεσμίδες βλεφαρίδων τους, ώστε οι γυναίκες να μπορούν να τις εφαρμόσουν μόνες τους στο σπίτι. Φυσικά, κάθε μάρκα ομορφιάς διασφαλίζει ότι το προϊόν της είναι το καλύτερο. Ωστόσο, πώς είναι πραγματικά; Ανακαλύψτε τα κορυφαία 6 προϊόντα για extensions βλεφαρίδων στο σπίτι!

Οι κορυφαίεε 6 δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι – τι λάβαμε υπόψη μας κατά τη δημιουργία της κατάταξης;

Η επιλογή των απόλυτων κορυφαίων 6 προϊόντων για extensions βλεφαρίδων στο σπίτι δεν ήταν εύκολη. Πολλές μάρκες ομορφιάς προωθούν έντονα τις δεσμίδες βλεφαρίδων τους και οι γυναίκες τις δοκιμάζουν με ανυπομονησία.

Ταυτόχρονα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με επιτυχία ακόμη και σε ένα επαγγελματικό ινστιτούτο ομορφιάς. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η εφαρμογή τους θα πρέπει να διαρκεί περισσότερο από 2 ή 3 ώρες. Αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων εφαρμόζονται σε λίγα λεπτά και η διάρκεια ζωής τους είναι επίσης εντυπωσιακή.

Όταν συγκεντρώσαμε τα κορυφαία 6 προϊόντα για κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων, λάβαμε υπόψη μας όλες αυτές τις πτυχές. Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται παρακάτω σας επιτρέπουν να ολοκληρώσετε την εφαρμογή μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπλέον, αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων θα πρέπει να είναι σε θέση να διατηρηθούν για τουλάχιστον αρκετές ημέρες.

Εκτός από τους παράγοντες που αναφέρθηκαν παραπάνω, η κατάταξη έγινε με βάση την εμφάνιση των ίδιων των δεσμίδων βλεφαρίδων . Θα πρέπει να εναρμονίζονται με τις φυσικές βλεφαρίδες χωρίς να τις επιβαρύνουν υπερβολικά. Οι δεσμίδες βλεφαρίδων πρέπει επίσης να είναι ποικίλες, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε στυλ βλεφαρίδων με αυτές – τόσο ρωσικού όγκου όσο και μια εμφάνιση βλεφαρίδων για καθημερινή χρήση.

Η παρουσιαζόμενη κατάταξη των 6 κορυφαίων κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων θα πρέπει να προσφέρει ένα χέρι βοήθειας σε όλες τις γυναίκες που αναρωτιούνται ποιο σετ αξίζει να επιλέξουν!

Αδιαμφισβήτητα οι 6 κορυφαίες- οι καλύτερες δεσμίδες βλεφαρίδων για κατ’ οίκον extensions βλεφαρίδων

Αρκετές εταιρείες ομορφιάς εμφανίστηκαν πρόσφατα στην αγορά ομορφιάς και κέρδισαν γρήγορα την αναγνώριση μεταξύ των γυναικών. Αυτές οι εταιρείες κυκλοφόρησαν επίσης δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι, ώστε να διευκολύνουν κάθε γυναίκα να αλλάξει γρήγορα το βλέμμα της.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να προσέξουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν τις ψεύτικες βλεφαρίδες τους. Παρ’ όλα αυτά, μια αξιόπιστη μάρκα και ένα καλό προϊόν εξασφαλίζουν την επιτυχία. Γνωρίστε, λοιπόν, τις κορυφαίες 6 προκατασκευασμένες δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι!

1. Δεσμίδες βλεφαρίδων Nanolash – Κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων

Η Nanolash είναι μια πραγματικά καταξιωμένη μάρκα μεταξύ των γυναικών παγκοσμίως. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προϊόντων φροντίδας και διαμόρφωσης βλεφαρίδων εδώ και αρκετό καιρό. Οι πρόσφατα κυκλοφορημένες κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων προσέλκυσαν αμέσως την προσοχή πολλών γυναικών. Δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν ότι μπορείτε να τις εφαρμόσετε σε μόλις 10 λεπτά.

Τα κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων είναι εξαιρετικά εύκολα στη χρήση. Αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων θα λειτουργήσουν καλά τόσο για έμπειρους τεχνικούς βλεφαρίδων όσο και για γυναίκες που μόλις ξεκινούν σε αυτόν τον τομέα.

Υπάρχουν 36 δεσμίδες βλεφαρίδων σε μία μόνο θήκη. Επιπλέον, οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν από 8 στυλ βλεφαρίδων. Αυτό επιτρέπει σε κάποια να δημιουργήσει οποιοδήποτε στυλ βλεφαρίδων επιθυμεί. Το κουτί περιέχει δεσμίδες σε 3 μήκη: 10 mm, 12 mm και 14 mm.

Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε ένα πλήρες κιτ για extensions βλεφαρίδων στο σπίτι από τη Nanolash. Περιέχει αξεσουάρ όπως ένα συγκολλητικό, ένα σφραγιστικό, ειδικές λαβίδες και ένα προϊόν αφαίρεσης Nanolash.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων από τη Nanolash είναι ένα κορυφαίο προϊόν. Είναι κατάλληλες τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση. Επιπλέον, τα αποτελέσματα μιας μόνο εφαρμογής μπορούν να διαρκέσουν έως και 5 ημέρες. Διατίθενται σε διαφορετικά μήκη και στυλ για να επιλέξετε. Έτσι, οι γυναίκες μπορούν να δημιουργήσουν ελεύθερα την εμφάνιση των βλεφαρίδων τους για να αναδείξουν το πλήρες δυναμικό του βλέμματός τους.

Οι κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων είναι εξαιρετικά ελαφριές, απαλές και εντυπωσιακές δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι. Συνδυάζονται υπέροχα με τις φυσικές βλεφαρίδες. Διατίθενται σε μια λεπτή λωρίδα που κρύβει φαινομενικά τα σημεία σύνδεσης. Δικαιολογημένα, είναι το προϊόν της Nanolash που πήρε την πρώτη θέση στην κατάταξη.

2. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Το Ardell X-tended Wear Lash System KIT είναι άλλο ένα προϊόν που αξίζει να προσέξετε. Ωστόσο, ορισμένες πτυχές χρειάζονται λίγη περισσότερη βελτίωση.

Οι δεσμίδεες βλεφαρίδων από την Ardell ξεχωρίζουν για την απαλότητα και την ελαφρότητά τους. Όταν φοριούνται, είναι σχεδόν ανεπαίσθητες. Οι τρίχες είναι ελαφρώς πιο πυκνές από ό,τι στην περίπτωση των κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων από τη Nanolash. Αυτό, με τη σειρά του, τις κάνει να μην φαίνονται τόσο φυσικές.

Στο κουτί, υπάρχουν βλεφαρίδες διαφορετικού μεγέθους, ώστε να μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε διαφορετικές εμφανίσεις βλεφαρίδων.

Το σετ περιέχει επίσης βασικά αξεσουάρ, τα οποία υποτίθεται ότι διευκολύνουν την ολοκλήρωση της εφαρμογής. Ο κατασκευαστής σημειώνει ότι η όλη διαδικασία δεν αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από 10 λεπτά. Ωστόσο, οι χρήστες που έχουν ήδη δοκιμάσει το προϊόν ανέφεραν ότι τους πήρε λίγο περισσότερο χρόνο. Τα συσσωματώματα μπορούν να εφαρμοστούν τόσο πάνω όσο και κάτω από τις φυσικές βλεφαρίδες. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μόνοι τους τη μέθοδο εφαρμογής που τους ταιριάζει.

Ο κατασκευαστής αναφέρει επίσης ότι οι βλεφαρίδες από το Ardell X-tended Wear Lash System KIT μπορούν να διαρκέσουν αρκετές ημέρες. Στην περίπτωση των κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων , η διάρκεια ζωής μιας εφαρμογής ήταν 5 ημέρες. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, δεν προσδιορίζεται επακριβώς. Η δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης των δεσμίδων μετά την αφαίρεσή τους είναι επίσης αμφισβητήσιμη – καθώς η ποιότητά τους μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη διάρκειά τους.

3. KISS Falscara Starter Kit

Το Falscara Starter Kit της μάρκας KISS είναι ένα άλλο προϊόν που αξίζει την προσοχή των γυναικών. Αυτές οι αυτοεφαρμοζόμενες δεσμίδες βλεφαρίδες αναμένεται ότι χρειάζονται μόνο 10 λεπτά για να εφαρμοστούν.

Το KISS Falscara Starter Kit είναι ένα ελαφρώς διαφορετικό προϊόν από τα υπόλοιπα. Πρώτα απ’ όλα, οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι λεπτές σαν φτερά και κατανέμονται συμμετρικά στη λωρίδα. Το σετ συνοδεύεται επίσης από ένα απλικατέρ και άλλα αξεσουάρ που βοηθούν στην εφαρμογή. Δυστυχώς, τα σκευάσματα που περιλαμβάνονται στο κιτ έρχονται σε μικρότερα μεγέθη από τα αντίστοιχα του ανταγωνιστή, καθιστώντας τα λιγότερο αποτελεσματικά. Επιπλέον, το κιτ δεν περιέχει ούτε ένα αφαιρετικό ούτε ένα προϊόν overnighter, το οποίο είναι απαραίτητο για τη χρήση των δεσμίδων για αρκετές ημέρες.

Λόγω της ευαίσθητης μορφής των βλεφαρίδων, μπορούν εύκολα να καταστραφούν. Η εφαρμογή ενός ειδικού προϊόντος overnighter παρατείνει τη διάρκεια ζωής της εφαρμογής, αλλά ταυτόχρονα καθιστά τα συσσωματώματα βλεφαρίδων μιας χρήσης.

Όλο το σετ περιλαμβάνει βλεφαρίδες σε ένα μέγεθος (στο σετ από τη Nanolash παίρνετε 3 μήκη βλεφαρίδων σε μια θήκη), αν και οι χρήστες έχουν να επιλέξουν από διάφορα στυλ. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μια μικρή δυνατότητα να εξατομικεύσουν την εμφάνιση των βλεφαρίδων τους κατά βούληση και να τις προσαρμόσουν.

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα προϊόν που μπορεί να σας βοηθήσει να εφαρμόσετε τις extensions βλεφαρίδων μόνοι σας. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις δεσμίδες βλεφαρίδων Nanolash, υπάρχει μόνο ένα μήκος βλεφαρίδων ανά κουτί. Αυτό, με τη σειρά του, περιορίζει τις επιλογές εφαρμογής σας

4. Κιτ Velour Xtensions

Το Velour Xtensions Kit προσφέρει δεσμίδες βλεφαρίδων με αποτέλεσμα που θυμίζει ινστιτούτο αισθητικής. Όπως και με τις υπόλοιπες δεσμίδες βλεφαρίδων που περιλαμβάνονται στην κατάταξη, η εφαρμογή του προϊόντος δεν θα πρέπει να χρειαστεί περισσότερο από 10 λεπτά.

Ωστόσο, ο κατασκευαστής επισημαίνει ότι η πρώτη εφαρμογή αυτών των δεσμίδων βλεφαρίδων στο σπίτι μπορεί να απαιτεί λίγη υπομονή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πρέπει να κατακτήσετε τη δεξιότητα της εφαρμογής τους περίπου 1 mm μακριά από τη γραμμή των βλεφαρίδων.

Το κιτ Velour Xtensions Kit συνοδεύεται από δεσμίδες βλεφαρίδων που μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι. Σκοπός τους είναι να βοηθήσουν στη δημιουργία οποιουδήποτε σχήματος βλεφαρίδων, συμπεριλαμβανομένου του ρωσικού όγκου Σε ένα κιτ οι χρήστες θα βρουν βλεφαρίδες σε 3 μήκη, που είναι ήδη ένα απόλυτο πρότυπο.

Προσφέρουν επίσης διαφορετικούς τύπους καμπυλότητας, καθιστώντας εύκολη την εξατομίκευση της εμφάνισης των βλεφαρίδων. Φυσικά, στο σετ περιλαμβάνεται επίσης ένας συγκολλητικό προιόν και άλλα αξεσουάρ.

Ο κατασκευαστής του Velour Xtensions Kit δεν διευκρινίζει ακριβώς πόσο μπορούν να φορεθούν στο μάτι, το οποίο φαίνεται αρκετά μέτριο σε σύγκριση με τις δεσμίδες βλεφαρίδων από τη Nanolash. Αναφέρεται μόνο ότι όλα εξαρτώνται από την ατομική προδιάθεση. Οι χρήστες θα πρέπει να θυμούνται ότι οι βλεφαρίδες δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με το νερό για έως και 24 ώρες μετά την εφαρμογή. Δεν υπάρχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης των δεσμίδων.

5. Κιτ βλεφαρίδων Invisi από την Tatti

Το Invisi Lash Kit της Tatti περιέχει δεσμίδες βλεφαρίδων για κατ’ οίκον εφαρμογής extensions, σχεδιασμένα για να μεταμορφώσουν το βλέμμα σας σε μόλις 10 λεπτά. Αυτές οι βλεφαρίδες είναι λεπτές και αισθητικά ευχάριστες. Έχουν σχεδιαστεί για να μιμούνται τις φυσικές βλεφαρίδες. Το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημά τους είναι ότι το σετ περιλαμβάνει 40 δεσμίδες σε 4 μήκη – από 8 έως 14 mm. Αυτό θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε διάφορα σχέδια βλεφαρίδων, όπως cat eye, ρωσικού όγκου ή απλά ένα απλού τύπου βλέμμα για καθημερινή χρήση.

Ένα σημαντικό μειονέκτημα αυτού του προϊόντος είναι η λωρίδα στην οποία τοποθετούνται οι δεσμίδες. Ο κατασκευαστής έχει επιλέξει μια διαφανή λωρίδα, η οποία δεν καμουφλάρει τα σημεία ένωσης τόσο αποτελεσματικά όσο η μαύρη και επίσης δεν δίνει το αποτέλεσμα οπτικά πιο πυκνών βλεφαρίδων στις ρίζες.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων της Tatti έχουν εγγυημένη διάρκεια από 3 έως 5 ημέρες. Ωστόσο, ο κατασκευαστής σημειώνει ότι πολλά εξαρτώνται από τη σωστή φροντίδα. Όσο καλύτερα φροντίζουν οι χρήστες τις βλεφαρίδες τους, τόσο περισσότερο μπορούν να τις φορούν. Συγκριτικά, τα κατ’ οίκον εφαρμογής extensions εξασφαλίζουν διάρκεια ζωής έως και 5 ημέρες, ανεξάρτητα από τη φροντίδα.

6. Lilac St Intro Starter Kit

Το Lilac St Intro Starter Kit παρέχει επαγγελματικές ψεύτικες βλεφαρίδες για εφαρμογή στο σπίτι. Είναι από αρκετά ελαφρύ υλικό και διατίθενται σε μια λεπτή μαύρη λωρίδα, θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε ένα φυσικό βλέμμα.

Οι βλεφαρίδες Lilac St Intro Starter Kit είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Μπορείτε εύκολα να τις εφαρμόσετε σε περίπου 10-15 λεπτά. Το κιτ περιλαμβάνει προκατασκευασμένες δεσμίδες βλεφαρίδων σε διάφορα μήκη, καθώς και τα απαραίτητα αξεσουάρ για ολόκληρη τη διαδικασία διαμόρφωσης.

Η διάρκεια ζωής προσδιορίζεται σε 5 ημέρες. Ο κατασκευαστής καθιστά σαφές ότι όλα εξαρτώνται από τη σωστή εφαρμογή όμως. Συνιστάται να πιέζετε απαλά τις δεσμίδες μετά την εφαρμογή τους στη γραμμή των βλεφαρίδων, καθώς και να γυρίζετε τις βλεφαρίδες με ένα καμπυλωτήρα βλεφαρίδων πριν από την εφαρμογή.

Αυτό το σετ εφαρμογής βλεφαρίδων στο σπίτι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαφορετικά στυλ βλεφαρίδων. Οι συστάδες μπορούν να αλλάζουν και να διαμορφώνονται κατά βούληση μέχρι να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παρ’ όλα αυτά, σε σύγκριση με τις κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων της Nanolash, αυτό το προϊόν δεν φαίνεται το καλύτερο. Η ανθεκτικότητά του είναι αμφισβητήσιμη, καθώς και η απλότητα της εφαρμογής. Ο αριθμός των δεσμίδων βλεφαρίδων δεν είναι επίσης ενθαρρυντικός – ενώ το ακριβό σετ εκκίνησης περιέχει 30 από αυτές, ένα πακέτο αναπλήρωσης αποτελείται μόνο από 10 δεσμίδες.

Οι κορυφαίες 6 καλύτερες δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι – σύνοψη κατάταξης

Παρουσιάσαμε 6 προϊόντα που σας επιτρέπουν να αλλάξετε εντελώς την εμφάνισή σας μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι προέρχονται από διαφορετικές μάρκες, αλλά όλες διαθέτουν υψηλή ποιότητα, ανθεκτικότητα και απλή εφαρμογή.

Παρ’ όλα αυτά, όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην κατάταξη έχουν πολλά πλεονεκτήματα και διαφέρουν μόνο σε μικρές λεπτομέρειες. Όταν παίρνετε την απόφασή σας, θα πρέπει να καθοδηγείστε κυρίως από το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να επιτύχετε. Αξίζει να δώσετε προσοχή τόσο στο μήκος όσο και στον τύπο της καμπυλότητας.

Με τις δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι, κάθε γυναίκα μπορεί να επιτύχει την εμφάνιση των βλεφαρίδων των ονείρων της. Θα φαίνεται φυσικό και η δημιουργία του διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Η απλή και βολική εφαρμογή δεν θα πρέπει να προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα.

Όταν αποφασίζετε για ένα συγκεκριμένο σετ, πρέπει να έχετε κατά νου τις δικές σας προτιμήσεις. Αυτό θα δώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και θα σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση με τη νέα σας εμφάνιση βλεφαρίδων!

Επόμενο άρθρο

Nanobrow Lamination Kit. Γίνετε Επαγγελματίας της Πλαστικοποίησης Φρυδιών στο Σπίτι!

Δε Μαΐ 8 , 2023
Πλαστικοποίηση φρυδιών στο σπίτι; Πριν πείτε ότι δε γίνεται, διαβάστε παρακάτω. Θα σας πάρει λιγότερο από 2 λεπτά να το διαβάσετε και θα μάθετε πως να πραγματοποιείτε εύκολα και με ασφάλεια τη θεραπεία ανόρθωσης και πλαστικοποίησης φρυδιών στο σπίτι, απολαμβάνοντας τέλεια φρύδια για βδομάδες! Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να […]