Μεταμοσχεύσεις και Εμφυτεύματα Φρυδιών: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Μεταμοσχεύσεις & Εμφυτεύσεις Φρυδιών: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το άρθρο αποσκοπεί να σας ενημερώσει για τα τελευταία νέα και τις τεχνικές που αφορούν τις μεταμοσχεύσεις και τις εμφυτεύσεις φρυδιών.

Τι είναι η μεταμόσχευση των φρυδιών;

Η μεταμόσχευση φρυδιών είναι ένας τύπος πλαστικής χειρουργικής που περιλαμβάνει τη μεταφορά τριχών από την πίσω πλευρά του κεφαλιού (ή από άλλο μέρος του σώματος) και εμφύτευση αυτών στα φρύδια. Αυτή η διαδικασία συχνά γίνεται όταν τα φρύδια είναι λεπτά, αραιά ή ανύπαρκτα.

Γιατί να κάνετε μεταμόσχευση φρυδιών;

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τη μεταμόσχευση φρυδιών για διάφορους λόγους. Μερικοί επιθυμούν πυκνότερα και πιο γεμάτα φρύδια ή θέλουν να διορθώσουν ενοχλητικά σημεία αραίωσης λόγω γήρανσης, ασθενειών ή απώλειας από επείγουσες θεραπείες. Άλλοι μπορεί να χρειάζονται αποκατάσταση μετά από έγχυση τρίχων ή άλλες διαδικασίες που προκάλεσαν απώλεια των φρυδιών.

Η διαδικασία της μεταμόσχευσης φρυδιών

Η διαδικασία της μεταμόσχευσης φρυδιών γίνεται υπό τοπική αναισθησία. Ο γιατρός αφαιρεί υγιείς τρίχες από το πίσω μέρος του κεφαλιού ή από κάποιο άλλο μέρος του σώματος και στη συνέχεια τις εμφυτεύει στα φρύδια. Η διάρκεια της διαδικασίας εξαρτάται από το πόσες τρίχες χρειάζεται να μεταμοσχευτούν, αλλά συνήθως διαρκεί μεταξύ τεσσάρων και επτά ωρών.

Παρενέργειες της μεταμόσχευσης φρυδιών

Όπως με κάθε είδος χειρουργικής επέμβασης, υπάρχουν κάποιες πιθανές παρενέργειες στη μεταμόσχευση φρυδιών. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν ερυθρότητα, οίδημα, μολύνσεις, αλλά και απώλεια κάποιων από τις μεταμοσχευμένες τρίχες. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι διακριτό μέχρι να περάσουν αρκετοί μήνες μετά την επέμβαση.

Οι μεταμοσχεύσεις και οι εμφυτεύσεις φρυδιών είναι διαδικασίες που μπορούν να αποκαταστήσουν την εμφάνιση των φρυδιών σας και να σας χαρίσουν μια αυξημένη αυτοπεποίθηση. Πριν αποφασίσετε για οποιαδήποτε διαδικασία, είναι σημαντικό να συζητήσετε τις επιλογές σας με εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας.

Επόμενο άρθρο

Συνταγή για τη Φροντίδα του Δέρματος στο Σπίτι

Πα Ιούν 15 , 2018
Φροντίδα του δέρματος είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της νεανικότητας και της υγείας του δέρματος. Παρόλο που υπάρχουν πολλά προϊόντα φροντίδας δέρματος που είναι διαθέσιμα στην αγορά, πολλές φορές, αυτά τα προϊόντα περιέχουν χημικές ουσίες που μπορούν να είναι επιβλαβείς για το δέρμα. Βασικά Βήματα για τη Φροντίδα του Δέρματος […]