Αφαίρεση και Συντήρηση Πολωνικού:

Οδηγός για να διατηρείτε το μανικιούρ σας περιποιημένο και καθαρό

Το πως θα αφαιρέσετε και θα συντηρήσετε σωστά το πολωνικό σας μπορεί να είναι ένα σημαντικό κομμάτι για την ολιστική φροντίδα των νυχιών σας. Είναι διαδικασίες που απαιτούν λίγη προσοχή και χρόνο, αλλά που τελικά μπορούν να κάνουν θαύματα για το συνολικό εμφάνιση των χεριών σας.

Αφαίρεση Πολωνικού

Η αφαίρεση του πολωνικού μπορεί να φαίνεται απλή, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για να διασφαλιστεί ότι τα νύχια σας παραμένουν υγιή και όμορφα.

  • 1. Εφαρμόστε απαλά την αφαιρετική λοσιόν με βαμβακερό σφουγγάρι σε κάθε νύχι, αποφεύγοντας τις τρύπες και τις περιοχές που περιβάλλουν τα νύχια.
  • 2. Αφήστε το απαλλακτικό να δράσει για 1-2 λεπτά.
  • 3. Χρησιμοποιήστε ένα βαμβακερό σφουγγάρι για να αφαιρέσετε το πολωνικό, κάνοντας παράλληλες κινήσεις.

Συντήρηση Πολωνικού

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να συντηρήσετε το πολωνικό σας ώστε να διαρκέσει περισσότερο.

  • 1. Εφαρμόστε ένα επιπλέον στρώμα προστατευτικής βάσης κάθε δύο ημέρες.
  • 2. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε τα νύχια σας σαν εργαλεία ή να τα εκθέτετε σε σκληρές συνθήκες.
  • 3. Βυθίστε τα νύχια σας σε ένα μπουκάλι με ελαιόλαδο για 10 λεπτά κάθε εβδομάδα για να τα τρέφετε και να τα ενυδατώνετε.
  • 4. Αποφύγετε το ξήρανση των νυχιών σας με έναν στεγνωτήρα νυχιών ή σε ζεστό νερό, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει το σπάσιμο του πολωνικού.

Συμπέρασμα

Η σωστή αφαίρεση και συντήρηση του πολωνικού είναι απαραίτητη για την υγεία των νυχιών. Ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές για να διατηρήσετε το μανικιούρ σας αψεγάδιαστο για μεγαλύτερο διάστημα. Μην ξεχνάτε, η φροντίδα των νυχιών είναι μέρος της συνολικής περιποίησης του εαυτού σας!

Επόμενο άρθρο

Ενσωματώνουμε το μυστικό για μια υγιή μαλλιά!

Τρ Σεπ 24 , 2013
Το γενικό μας ενδιαφέρον για το πως θα λατρέψουμε μια υγιή μαλλιά δεν θα είναι ποτέ μεγαλή. Η ομαλή και υγιή μαλλιά είναι μια από τις μεγαλύτερες ζητήσεις μας. Όμως υπάρχουν κάποιες διατάξεις για το πώς να ενσωματώσουμε το μυστικό της υγιής μαλλιάς. Πήγαινε γρηγορά> Χρήση ολικά φυσικά στοιχεία Η […]