Βρίσκοντας τον Σωστό Στυλίστα

Το να βρείτε τον τέλειο στυλίστα που μπορεί να κατανοήσει την αισθητική σας και να αναπτύξει το ατομικό σας στυλ δεν είναι πάντα εύκολο. Ασχέτως εάν πρόκειται για τη διαμόρφωση της εικόνας σας για έναν επερχόμενο γάμο, γενέθλια ή για ένα απλό αλλαγή της ρουτίνας σας, απαιτείται να εκτιμήσετε καλά τον επαγγελματία πριν του εμπιστευτείτε την εμφάνισή σας.

Συνέντευξη με τον στυλίστα

Πρώτα από όλα, θα χρειαστεί να συναντήσετε τον στυλίστα προσωπικά για μια συνέντευξη. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να κατανοήσετε την προσέγγιση, τα μέτρα προστασίας και την ικανότητά του να ενσωματώσει τις προτιμήσεις σας. Η συνέντευξη θα σας βοηθήσει επίσης να καταλάβετε εάν ο στυλίστας είναι ευέλικτος ή αν επιμένει σε ένα συγκεκριμένο στυλ.

Προσδιορίστε το στυλ σας

Κάθε άνθρωπος έχει το δικό του μοναδικό στυλ. Μπορεί να είναι κλασικό, χαλαρό, έντονο, μοντέρνο, γνωστικό κτλ. Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε το δικό σας στυλ πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση του ιδανικού στυλίστα. Επιπλέον, είναι επίσης σημαντικό να παρακολουθήσετε την τελευταία τάση για τη μόδα και το στυλ.

Βλέποντας τις προηγούμενες δουλειές του Στυλίστα

Όταν έχετε αποφασίσει για έναν στυλίστα, δείτε μερικά από τα προηγούμενα έργα του. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το “χέρι” του και τις ικανότητές του στο χώρο του στιλ. Αν η εργασία του σας αρέσει, τότε ίσως είναι ο στυλίστας που ψάχνετε.

Εμπιστοσύνη στο στυλίστα σας

Το σημαντικότερο είναι να έχετε πλήρη εμπιστοσύνη στον στυλίστα σας. Αν δεν αισθάνεστε άνετα με αυτόν, τότε είναι καλύτερο να εξετάσετε κάποιον άλλον. Κάθε στυλίστας έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ και τεχνική, οπότε μην αφήσετε τις απογοητευτικές επιλογές σας να σας εμποδίσουν από το να βρείτε τον ιδανικό στυλίστα για εσάς.

Η επιλογή του σωστού στυλίστα μπορεί να φαίνεται σαν μια δύσκολη διαδικασία. Αλλά με τα δικά σας προσωπικά κριτήρια και λίγη υπομονή, μπορείτε να βρείτε τον τέλειο στυλίστα που θα κατανοεί τις ανάγκες σας και θα έχει την ικανότητα να αναδείξει το δικό σας, μοναδικό στυλ.

Επόμενο άρθρο

Το Εφαρμογέας Προσδιορίζει! Τι Λέει το ραβδί για την μάσκαρα;

Σα Ιούλ 20 , 2013
Μάσκαρα για τα μάτια μπορεί να μπορέσει να κάνει μια διαφορά στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Ανάλογα με τον τύπο της μάσκαρας και την μορφή των δόντιών σας, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό. Για να διασφαλίσετε ότι έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε, απαιτείται κάτι περισσότερο από μόνο την δοκιμή […]