Δείτε την κατάταξή μας για τις 8 κορυφαίες μάσκαρα φρυδιών και επιλέξτε την καλύτερη!

Δείτε την κατάταξή μας για τις 8 κορυφαίες μάσκαρα φρυδιών και επιλέξτε την καλύτερη!
Η μάσκαρα φρυδιών είναι ένα προϊόν που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το τέλειο μακιγιάζ χωρίς να επιβαρύνετε τις τρίχες σας. Μοιάζει με κανονική μάσκαρα, αλλά διαφέρει στη σύνθεση και στο σχήμα του απλικατέρ. Θα πετύχετε αποτελέσματα χέννας με την μάσκαρα!

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη; Ξέρουμε την απάντηση. Δείτε τις 8 προτάσεις μας για τις καλύτερες μάσκαρα φρυδιών που θα σας προσφέρουν εντυπωσιακές εμφανίσεις που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποια είναι η σωστή επιλογή για σας!

ΤΟΠ 8 ΜΑΣΚΑΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΦΡΥΔΙΩΝ

Τοπ 1. Nanobrow Shape Mascara

Πυκνότερα, περιποιημένα και τέλεια φρύδια σε λίγα δευτερόλεπτα…; Αυτά τα αποτελέσματα είναι δυνατά χάρη στην μάσκαρα Nanobrow. Αν αναζητάτε ένα προϊόν που πειθαρχεί τις ατίθασες τρίχες, τις κάνει να φαίνονται πιο πυκνές και βελτιώνει την εμφάνισή τους, είστε στο σωστό μέρος! Η Nanobrow Shape Mascara λειτουργεί τέλεια για κάθε τύπο φρυδιού. Τα φρύδια θα φαίνονται οπτικά πυκνότερα όλη μέρα. Η ευχάριστη και ανάλαφρη σύνθεση θα κάνει το μακιγιάζ μια απόλαυση. Μπορείτε να το βρείτε σε τρεις φυσικές αποχρώσεις που καλύπτουν εύκολα τα κενά, με αποτέλεσμα τέλεια εμφάνιση σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τέλεια φρύδια σε λίγα λεπτά. Αυτή η εντυπωσιακή μάσκαρα φρυδιών έχει μη κολλώδη φόρμουλα που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και βελτιώνει το πάχος και την υφή των φρυδιών. Επιπλέον δεν υπάρχει ποτέ υπερβολικό προϊόν στα φρύδια. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για ονειρεμένα φρύδια! Ειδικά σχεδιασμένο απλικατέρ ακριβείας που διαχωρίζει τις τρίχες εύκολα, προσφέρει υπέροχο χρώμα και διαρκεί στα φρύδια για 24 ώρες. Αυτό το προϊόν δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Nanobrow Shape Mascara;

  1. Ανοίξτε τη συσκευασία και περάστε τις τρίχες σας με το βουρτσάκι ακριβείας, ξεκινώντας από την εσωτερική άκρη.
  2. Χτενίστε το φρύδι προς τα πάνω και γεμίστε σταδιακά με χρώμα.
  3. Εφαρμόστε περισσότερο προϊόν στις άκρες των φρυδιών για ένα φυσικό αποτέλεσμα.
  4. Αφήστε την μάσκαρα να στεγνώσει και μετά προσθέστε περισσότερες στρώσεις για μέγιστο όγκο.

Τοπ 2. Dior Diorshow On Set Brow

Αυτή η αδιάβροχη μάσκαρα φρυδιών αποτελείται από 90% φυσικά συστατικά. Δημιουργήστε ένα αξιόλογο μακιγιάζ που θα αναδείξει τα μάτια σας. Η φόρμουλα έχει διάρκεια 24 ώρες. Προσφέρει πυκνή εμφάνιση φρυδιών και μέγιστο όγκο, χωρίς να βαραίνει υπερβολικά τις τρίχες. Το προϊόν δεν κολλάει τις τρίχες, είναι εμπλουτισμένο με μικροΐνες, βελτιώνοντας γρήγορα την εμφάνισή σας. Το Diorshow On Set Brow διατίθεται σε φυσικές, έντονες αποχρώσεις που καλύπτουν τα κενά. Το μακιγιάζ έχει φυσικό αποτέλεσμα και δείχνει επαγγελματικό. Τα ουδέτερα χρώματα μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Dior Diorshow On Set Brow;

  1. Απλώστε λίγο προϊόν στα φρύδια.
  2. Βουρτσίστε το φρύδι προς τα πάνω και προς τα έξω.
  3. Αν επιλέξετε πιο ανοιχτή απόχρωση, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μόνη της, ή για να σετάρετε το μακιγιάζ.

Τοπ 3. Benefit Cosmetics Gimme Brow

Έχετε αραιά, λεπτά, σχεδόν αόρατα φρύδια; Πείτε αντίο και καλωσορίστε τα όμορφα, πυκνά και λαμπερά φρύδια. Ερωτευτείτε τα για άλλη μια φορά με την Benefit Cosmetics Gimme Brow! Αυτό το τζελ διαθέτει απλικατέρ ακριβείας σε μορφή πινέλου. Το μακιγιάζ σας θα είναι σκέτη απόλαυση! Θα μεγιστοποιήσετε τον όγκο των φρυδιών, θα τα γεμίσετε με υπέροχο χρώμα και θα επαναπροσδιορίσετε το σχήμα αμέσως! Η μάσκαρα περιέχει μικροΐνες που κολλάνε τις τρίχες των φρυδιών στο δέρμα, προσφέροντας φυσικό αποτέλεσμα. Η αδιάβροχη και μακροχρόνια φόρμουλα διαρκεί όλη μέρα. Δεν είναι κολλώδης και το προϊόν δεν περισσεύει. Η Benefit Cosmetics Gimme Brow διατίθεται σε δέκα αποχρώσεις, οπότε σίγουρα θα βρείτε μία που ταιριάζει σε σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Benefit Cosmetics Gimme Brow;

  1. Βάλτε το απλικατέρ στην εσωτερική άκρη του φρυδιού σας.
  2. Μετακινήστε το πινέλο κατά μήκος του φρυδιού μέχρι την άκρη, τονίζοντας το σχήμα.
  3. Βουρτσίστε το φρύδι προς την κατεύθυνση ανάπτυξης των τριχών για να φαίνεται πιο πυκνό και γεμάτο.

Τοπ 4. Lord & Berry Must Have Tinted Brow Mascara

Αυτή η μοναδική μάσκαρα φρυδιών μεγιστοποιεί τον όγκο και τιθασεύει τις τρίχες. Από εδώ και πέρα, το μακιγιάζ σας θα είναι πάντα κομψό και τέλειο. Η φόρμουλα στεγνώνει γρήγορα και παρέχει φυσική εμφάνιση στα φρύδια. Το προϊόν είναι αφιερωμένο στην περιποίηση και την ένταση των φρυδιών, έτσι ώστε η εμφάνιση να είναι όμορφη ακόμα και χωρίς μακιγιάζ. Είναι τέλειος τρόπος για να τονίσετε και να τιθασεύσετε τα ατίθασα φρύδια. Το αποτέλεσμα φαίνεται φυσικό, χρησιμοποιείται εύκολα και είναι αγαπημένη επιλογή των καταναλωτών. Αυτό το προϊόν έχει εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής και το προτείνουν οι γυναίκες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Lord & Berry Tinted Brow Mascara;

  1. Απλώστε μια μικρή ποσότητα μάσκαρα από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία.
  2. Εάν το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ διακριτικό για σας επαναλάβετε μέχρι να είστε ικανοποιημένοι.

Τοπ 5. Yves Rocher Eyebrow Mascara

Αυτή είναι αναμφίβολα μια ενδιαφέρουσα πρόταση, καθώς η μάσκαρα είναι ένας συνδυασμός αδιάβροχης φόρμουλας ακριβείας και ενός εκλεπτυσμένου πινέλου. Προσφέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα και θα την αγαπήσετε. Δημιουργήστε έντονα μακιγιάζ για ειδικές περιστάσεις, αλλά και φυσικό μακιγιάζ. Να είστε σίγουροι ότι δε θα ξεθωριάσει κατά τη διάρκεια της μέρας και θα επιβιώσει πολλές ώρες σε τέλεια κατάσταση. Το υπέροχο βουρτσάκι Yves Rocher διαχωρίζει και χτενίζει κάθε τρίχα, τονίζοντας τη φυσική λάμψη. Η φόρμουλα περιέχει 89% φυσικά συστατικά, εκτός από τη διάφανη έκδοση που αποτελείται από 49% από αυτά. Αξίζει αν θέλετε πάντα περιποιημένα φρύδια.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Yves Rocher Eyebrow Mascara;

  1. Ανοίξτε την μάσκαρα και πάρτε λίγο προϊόν πάνω στο απλικατέρ.
  2. Βουρτσίστε το φρύδι σας μέχρι να αποκτήσει τέλειο σχήμα.

Τοπ 6. Lancome Sourcils Styler Brow Mascara

Μια μάσκαρα φρυδιών που προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Αυτό το καινοτόμο προϊόν τιθασεύει τις ατίθασες τρίχες και τα φρύδια φαίνονται υπέροχα. Η Brow Mascara από την Lancome τονίζει το φυσικό σχήμα των φρυδιών και τη φυσική ομορφιά και τα καλύπτει με υπέροχο, διακριτικό χρώμα. Τα φρύδια σας θα είναι πυκνά και περιποιημένα από την πρώτη κιόλας χρήση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Lancome Sourcils Styler Brow Mascara;

  1. Καλύψτε το βουρτσάκι με μια μικρή ποσότητα του προϊόντος.
  2. Χτενίστε τα φρύδια σας με ένα εύχρηστο απλικατέρ.
  3. Στη συνέχεια, βουρτσίστε προς τη σωστή κατεύθυνση και δημιουργήστε το επιθυμητό σχήμα.

Τοπ 7. Kiko Eyebrow Fibers Coloured Mascara

Αυτή η μάσκαρα φρυδιών περιέχει ειδικές ίνες για την περιποίηση και το γέμισμα των φρυδιών. Δημιουργήστε ένα κομψό  λαμπερό αποτέλεσμα με την μάσκαρα Kiko Eyebrow Fibers Coloured Mascara. Όχι μόνο περιποιείται, αλλά φροντίζει τα φρύδια σας λόγω της σύνθεσής του που περιλαμβάνει πανθενόλη (προβιταμίνη Β5). Η σύνθεση τζελ γεμίζει με ακρίβεια τα φρύδια, βελτιώνει τη σύνθεση και χαρίζει όγκο. Η μάσκαρα Kiko σας επιτρέπει να φτιάξετε με ακρίβεια το σχήμα και να γεμίσετε τα φρύδια σας σιγά σιγά για ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Είναι η τέλεια επιλογή για καθημερινό μακιγιάζ και για ειδικές περιστάσεις, όπου η απόδοση και η ακρίβεια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Το ειδικό βουρτσάκι βοηθά στην εφαρμογή του προϊόντος και το χρώμα διαρκεί όλη μέρα. Θα γεμίσει τα φρύδια σας με την υπέροχη απόχρωση που έχετε επιλέξει, χαρίζοντας υπέροχο αποτέλεσμα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Kiko Eyebrow Fibers Coloured Mascara;

  1. Βάλτε λίγη μάσκαρα στο βουρτσάκι.
  2. Βουρτσίστε τα φρύδια σας μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με το σχήμα τους.
  3. Προσθέστε περισσότερο προϊόν εάν θέλετε πιο έντονο αποτέλεσμα.

Τοπ 8. Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara

Η μάσκαρα Yves Saint Laurent θα αναδείξει τα μάτια σας σε μια στιγμή. Κρατά τις τρίχες υπό έλεγχο για 45 ώρες! Δημιουργήστε το επιθυμητό σχήμα, δώστε ένταση και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, αλλά φυσικό και διακριτικό ταυτόχρονα. Η φόρμουλα περιέχει σταθεροποιητικά τζελ και ημι-ματ χρωστικές που προσαρμόζονται σε κάθε τύπο και σχήμα φρυδιού. Το εκλεπτυσμένο βουρτσάκι προσφέρει άνετη χρήση. Η απόδοση μακράς διάρκειας και η ένταση του χρώματος απευθύνονται σε πολλούς καταναλωτές ανά τον κόσμο. Το 3D αποτέλεσμα χαρίζει λάμψη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara;

  1. Δημιουργήστε μία ομοιόμορφη στρώση στο φρύδι – θα χρησιμεύσει ως βάση.
  2. Απλώστε την μάσκαρα ξεκινώντας από την εσωτερική άκρη.
  3. Καθορίστε το σχήμα χτενίζοντας τις τρίχες προς τα πάνω.
  4. Τονίστε τα φρύδια με το εργονομικά σχεδιασμένο πινέλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επόμενο άρθρο

Πώς να εφαρμόσετε τα πεπτίδια στην επιδερμίδα; Υπέροχα σταλέντα με πεπτίδια - είναι αξίζει την αφορμή;

Πα Ιούλ 13 , 2012
Τα πεπτίδια συστήνονται από τους ομοιοπαθητικούς και τους ιατρούς της επιδερμιδικής θεραπείας για να βελτιώσουν την εικόνα του δέρματός μας. Αλλά πως είναι το πραγματικό; Η πρόσθεση πεπτίδιων στο δέρμα μας μπορεί να βελτιώσει δραματικά την εικόνα δέρματός μας; Είναι αξίζει την αφορμή τις κρέμες με πεπτίδια; Πού βρίσκεται η […]