Το Καλύτερο Σαπούνι Φρυδιών; Δείτε τις Κορυφαίες Επιλογές Μας Από Τα Πιο Αγαπημένα Σαπούνια Φρυδιών

Αναζητάτε το καλύτερο σαπούνι φρυδιών; Πώς να το βρείτε; Υπάρχουν κάποια προτεινόμενα σαπούνια φρυδιών; Σήμερα θα δούμε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις. Παρακάτω θα βρείτε τα πιο δημοφιλή και προτεινόμενα σαπούνια φρυδιών με τα καλύτερα αποτελέσματα μακιγιάζ. Δείτε τα καλύτερα και επιλέξτε το αγαπημένο σας.

καλύτερα σαπούνια φρυδιών αξιολογήσεις

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΦΡΥΔΙΩΝ

Ποιο σαπούνι φρυδιών προτείνετε; Εάν το ψάχνετε συχνά διαδικτυακά, ή απλώς αναρωτιέστε, ποιο σαπούνι φρυδιών να επιλέξετε, είμαστε εδώ για σας. Εδώ θα δείτε τα καλύτερα σαπούνια φρυδιών που είναι διαθέσιμα σήμερα. Ρίξτε μία ματιά και δείτε τον νικητή και… ξεκινήστε τα ψώνια σας!

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap, το καλύτερο σαπούνι φρυδιών

nanobrow styling soap

Μέγεθος 30 γρ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 10/10

Είναι αναμφίβολα το καλύτερο σαπούνι φρυδιών της αγοράς. Διαθέτει ωραία και πρωτοποριακή φόρμουλα σε μορφή τζελ και δε χρειάζεται νερό! Θα έχετε ένα τέλειο προϊόν για τα φρύδια, έτοιμο για χρήση. Μεγάλο μέγεθος με ένα προσεγμένο βουρτσάκι, όμορφη συσκευασία, εύκολη χρήση… Λογικό που είναι τόσο δημοφιλές! Γνωρίζατε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σαπούνι μόνο του, ή ως βάση για άλλα καλλυντικά φρυδιών; Θα έχετε πυκνά και έντονα φρύδια. Αυτό το σαπούνι φρυδιών προσφέρει αποτελέσματα πλαστικοποίησης στα φρύδια! Δε θα χρειάζεται πια να ανακατεύετε με νερό – αυτό το σαπούνι φρυδιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, ενώ διατηρεί τη σύνθεσή του συνεχώς. Επίσης δεν προκαλεί δυσάρεστη αίσθηση τραβήγματος στο δέρμα, δεν μουτζουρώνει και δεν αφήνει λευκά υπολείμματα, όπως τα περισσότερα σαπούνια φρυδιών με βάση το νερό. Και το αποτέλεσμα; Σαν να πήγατε σε ειδικό! Συγχαρητήρια στην Nanobrow για τη δημιουργία του καλύτερου σαπουνιού φρυδιών!

Nanobrow Eyebrow Soap – από που να το αγοράσετε;

Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το σαπούνι σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα, σε φυσικά καταστήματα και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας: www.nanobrow.gr

2. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax – ένα συχνά προτεινόμενο σαπούνι φρυδιών

Μέγεθος 8 γρ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 9/10

Η Anastasia Beverly Hills είναι παγκοσμίως γνωστή εταιρία. Κυρίως λόγω των καλλυντικών για τα φρύδια. Είναι λογικό λοιπόν να κυκλοφορήσουν ένα από τα καλύτερα σαπούνια φρυδιών. Είναι ψηλά λοιπόν στην λίστα των κορυφαίων επιλογών μας. Το Brow Freeze Styling Wax είναι ένα προτεινόμενο σαπούνι φρυδιών, αρκετά ασυνήθιστο, λόγω της φόρμουλας σε μορφή κεριού. Συνδυάζει κανονικό σαπούνι φρυδιών με κερί. Λειτουργεί όμως αυτή η λύση; Για πολλούς ναι, αν και κάποιοι ισχυρίζονται ότι το σαπούνι φρυδιών Anastasia BH βαραίνει πολύ τις λεπτές τρίχες. Ωστόσο προσφέρει λάμψη στα φρύδια. Επίσης είναι ένα σαπούνι φρυδιών με μεγάλη διάρκεια. Δυστυχώς είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και πολύ ακριβό… αλλά όλα τα ωραία τελειώνουν γρήγορα, σωστά;

Anastasia Beverly Hills σαπούνι φρυδιών – από που να το αγοράσετε;

Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το σαπούνι διαδικτυακά και σε πολλά καταστήματα

3. West Barn Co. Soap Brows And Prep Mist – ένα δημοφιλές σαπούνι φρυδιών

Μέγεθος: 25 γρ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8/10

Συχνά αναφέρεται ότι αυτό το ιδιαίτερα προτεινόμενο σαπούνι φρυδιών έγινε τόσο δημοφιλές, καθώς ήταν ένα από τα πρώτα στην αγορά. Τράβηξε την προχοσή ως καινοτόμο προϊόν. Σήμερα, αν και εξακολουθούμε να το αγαπάμε, μάλλον θα είχαμε επιλέξει κάποιο άλλο σαπούνι φρυδιών με βελτιωμένη φόρμουλα και καλύτερη απόδοση. Αυτό το σαπούνι φρυδιών διαμορφώνει σωστά τα φρύδια; Σίγουρα τα καταφέρνει: θα σας αρέσει αν θέλετε το απόλυτο κράτημα στα φρύδια σας. Η μικρή συσκευασία με αρκετά υψηλή τιμή δεν το κάνει καθόλου αποδοτικό όσον αφορά το κόστος. Επιπλέον για να φτιάξετε φρύδια σαπουνιού πρέπει πρώτα να το αραιώσετε με το ειδικό Prep mist, άρα θα χρειαστείτε μία επιπλέον αγορά. Ωστόσο προτείνεται σαν σαπούνι φρυδιών, γιατί είναι πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά.

WEST BARN co σαπούνι φρυδιών – από που να το αγοράσετε;

Μπορείτε να αγοράσετε το σαπούνι φρυδιών WEST BARN CO ηλεκτρονικά και σε φυσικά καταστήματα.

4. Tood Turn It On Brows Soap – ένα αξιοπρεπές σαπούνι φρυδιών

Μέγεθος 57 γρ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10

Ένα ποιοτικό σαπούνι φρυδιών. Δεν είναι το πιο προτεινόμενο σαπούνι φρυδιών όσο, για παράδειγμα είναι αυτά της Nanobrow και της Anastasia, αλλά δέχεται αρκετές θετικές αξιολογήσεις στα social media. Σήμερα η δημοτικότητά του έχει μειωθεί απότομα, καθώς το σαπούνι Tood Turn It On Soap Brows πρέπει να αναμιχθεί με νερό πριν χρησιμοποιηθεί. Το θετικό χαρακτηριστικό είναι το μεγάλο μέγεθος, άρα θα το έχετε για πολλούς μήνες! Είναι επίσης ένα σαπούνι φρυδιών με σύντομη, αλλά πλούσια σύνθεση. Το κράτημα δεν είναι κακό, αλλά η φόρμουλα είναι αρκετά βαριά. Θα το λατρέψετε αν φροντίζετε για το περιβάλλον: η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη και για τις εκτυπώσεις χρησιμοποιήθηκε βαφή φιλική προς το περιβάλλον. Μάλλον δε θα σας αρέσει το γεγονός ότι το σαπούνι προσφέρεται μόνο του, χωρίς βουρτσάκι, το οποίο πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.

Tood Turn σαπούνι φρυδιών – από που να το αγοράσετε;

Δεν το έχουμε δει σε καταστήματα, αλλά σας προτείνουμε να το αγοράσετε διαδικτυακά.

5. Makeup Revolution Soap Styler – σαπούνι φρυδιών που προτείνεται κάποιες φορές 

Μέγεθος: 5 γρ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10

Το σαπούνι φρυδιών Makeup Revolution μπορεί να δαμάσει τα φρύδια σας για πολλές ώρες. Αν και δεν είναι το καλύτερο σαπούνι φρυδιών, αξίζει να συμπεριληφθεί στην κατάταξη μας. Παρέχει στα φρύδια μία προσεγμένη εμφάνιση, χαρίζει μέτριο όγκο και δαμάζει τις τρίχες, αν και τα αποτελέσματα δε διαρκούν όλη μέρα, ειδικά μετά από μία έντονη προπόνηση. Επίσης η φόρμουλα χρειάζεται νερό για να ενεργοποιηθεί, ωστόσο σας το προτείνουμε. Ήταν αρκετά δημοφιλές πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά τα εντυπωσιακά σαπούνια φρυδιών κεριού-τζελ. Ίσως πιστεύετε ότι έχει καλή τιμή. Δυστυχώς όμως όχι, είναι πολύ ακριβό για το τόσο μικρό μέγεθος του.

Makeup Revolution σαπούνι φρυδιών – από που να το αγοράσετε;

Μπορείτε να βρείτε το σαπούνι φρυδιών Makeup Revolution διαδικτυακά και σε φυσικά καταστήματα.

Επόμενο άρθρο

Nanobrow Eyebrow Pencil - ένα ανθεκτικό μολύβι φρυδιών που θα αγαπήσει κάθε γυναίκα

Πε Μαρ 18 , 2021
Θέλετε να προσφέρετε στον εαυτό σας τέλειο σχήμα φρυδιών χωρίς τη βοήθεια αισθητικού; Ώρα για ένα αλάνθαστο μολύβι φρυδιών που θα μεταμορφώσει πλήρως την εμφάνισή σας και θα τελειοποιήσει τα φρύδια σας κάθε μέρα. Ήρθε το τέλος στα ανεπιθύμητα κενά και τις διορθώσεις του μακιγιάζ στη διάρκεια της μέρας! Το […]
Μολύβι μακιγιάζ φρυδιών ακριβείας με πολύ λεπτή μύτη