Εντυπωσιακή Βαφή Μαλλιών με ColorCuts Highlighting Foam Strips

Το έμπειρο προσωπικό και ο επαγγελματικός εξοπλισμός του κομμωτηρίου αποτελούν τη βάση για την τέλεια βαφή. Η εταιρία Maltese ColorCuts δημιούργησε θερμικές αφρώδεις ταινίες βαφής πολλαπλών επιπέδων – Highlighting Foam Strips. Αυτό το μοναδικό αξεσουάρ σας επιτρέπει να βάψετε τα μαλλιά πολύ γρήγορα και με οικολογική συνείδηση.

Αυτά τα πρακτικά αξεσουάρ απλοποιούν τη διαδικασία βαφής, καθιστώντας την ταχύτερη και ακριβέστερη. Τα Highlighting Foam Strips είναι όμορφα, άνετα και καθαρά. Η διάσημη εταιρία δημιούργησε αφρώδεις ταινίες για να αντικαταστήσει το αλουμινόχαρτο. Το αλουμινόχαρτο είναι η αιτία των αποτυχημένων αποτελεσμάτων βαφής και των αδύναμων μαλλιών.

Οι ταινίες ColorCuts εγγυώνται μέγιστη ασφάλεια. Ο αέρας κυκλοφορεί ελεύθερα μεταξύ των στρωμάτων και τα μαλλιά αναπνέουν και δεν υπερθερμαίνονται. Έτσι ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος φθοράς και επιταχύνεται η διαδικασία της βαφής. Τα προϊόντα βαφής που έρχονται σε επαφή με το αλουμινόχαρτο έχουν ως αποτέλεσμα τα καμένα μαλλιά, το λάθος χρώμα, τη φθορά και επίσης ερεθισμό του τριχωτού της κεφαλής. Οι μοναδικές, θερμικές και ανάλαφρες Highlighting Foam Strips σας επιτρέπουν να τα αποφύγετε όλα αυτά.

Αφρώδεις ταινίες ColorCuts για βαφή πολλών επιπέδων

Οι αφρώδεις ταινίες πολυστυρενίου υψηλής ποιότητας για βαφή πολλών επιπέδων έχουν αλλάξει την αγορά της κομμωτικής. Αυτό το εξαιρετικό προϊόν προσφέρει σύγχρονες λύσεις, σε συνδυασμό με την οικολογία και είναι το αγαπημένο των επαγγελματιών. Οι ταινίες δημιουργούνται από 80% ανακυκλωμένα υλικά και πλένονται στο πλυντήριο έως και 3 φορές!

Οι μεμονωμένες ταινίες 10×30,5 cm μπορούν να λυγίσουν και να κοπούν, έτσι ώστε να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών. Διαρκούν έως και 800 χρήσεις, κάτι που είναι εξαιρετικά οικονομικό για το κομμωτήριό σας. Αυτές οι οικολογικές αφρώδεις ταινίες είναι ανακυκλώσιμες.

αφρώδη καλύμματα βαφής

Highlighting Foam Strips ColorCuts – ιδιότητες

  • γρήγορη και άνετη εφαρμογή βαφής μαλλιών
  • ελάχιστος κίνδυνος φθοράς μαλλιών
  • εύκαμπτο, ημιδιαφανές υλικό
  • 100% έλεγχος στη διαδικασία βαφής
  • εύκολες διορθώσεις
  • τα διαφορετικά τους χρώματα βοηθούν στη διάκριση μεταξύ των χρωμάτων που χρησιμοποιούνται
  • κατάλληλο για κάθε τεχνική βαφής
  • επαναχρησιμοποιήσιμο και βιοδιασπώμενο
  • υπέροχο και άνετο για τους πελάτες
  • μείωση του χρόνου βαφής έως και στο μισό.

Αυτές οι μοναδικές ταινίες είναι μια σύγχρονη και πρακτική λύση για το κομμωτήριό σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε πολλές φορές, να τα πλύνετε στο πλυντήριο και διατηρούν την κορυφαία ποιότητά τους. Πείτε αντίο στο αλουμινόχαρτο που βλάπτει τα μαλλιά των πελατών σας. Προσφέρετε άνεση και αισθητική στη διαδικασία της βαφής.

Το ελαφρύ και εύκαμπτο υλικό σας προσφέρει τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας βαφής, ενώ ο χρόνος βαφής γίνεται συντομότερος. Η βαφή με πολλά βήματα θα γίνει εύκολη και γρήγορη και οι πελάτες σας δε θα περιμένουν ανυπόμονα στην καρέκλα για ώρες. Ο αφρός πολυστυρενίου ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο φθοράς και δεν τραβάει τις τρίχες, ούτε βλάπτει το δέρμα.

καλύτερες ταινίες βαφής μαλλιών

Πάρτε τον πλήρη έλεγχο κάθε βήματος της διαδικασίας βαφής με θερμικές Highlighting Foam Strips από την ColorCuts! Επιλέξτε την καινοτομία και την οικολογία για το κομμωτήριό σας! Αναζητήστε πρακτικές λύσεις που μπορούν να διευκολύνουν τις καθημερινές εργασίες του προσωπικού σας και να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα ColorCuts μπορείτε να βρείτε στο colorcuts.mt

Επόμενο άρθρο

Τα Αγαπημένα Σέρουμ Προσώπου για τις Κοκκινίλες των Διασήμων σε καλές τιμές!

Πε Νοέ 4 , 2021
Το τέλειο, λείο και λαμπερό δέρμα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των διασήμων και το ζηλεύουμε. Ποιο είναι το μυστικό τους για την τέλεια εμφάνιση; Ένα σέρουμ προσώπου για όλα τα προβλήματα του δέρματος – ακόμα και τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία! Για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε αυτό το στόχο […]