Τα Αγαπημένα Σέρουμ Προσώπου για τις Κοκκινίλες των Διασήμων σε καλές τιμές!

Το τέλειο, λείο και λαμπερό δέρμα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των διασήμων και το ζηλεύουμε. Ποιο είναι το μυστικό τους για την τέλεια εμφάνιση; Ένα σέρουμ προσώπου για όλα τα προβλήματα του δέρματος – ακόμα και τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία! Για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε αυτό το στόχο ομορφιάς, ετοιμάσαμε μια λίστα με οικονομικά σέρουμ προσώπου που προτιμούν οι διάσημοι. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα ερωτευτείτε!

Θεωρείται ότι οι διάσημοι και οι τηλεοπτικοί αστέρες δεν θα φαίνονταν τέλειοι χωρίς τις πολυάριθμες πλαστικές επεμβάσεις και τις θεραπείες ομορφιάς που κάνουν τόσο συχνά. Μερικές φορές, η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος περιποίησης αρκεί για να αποκτήσετε τέλεια επιδερμίδα, όπως οι πλούσιοι και οι διάσημοι.

Σέρουμ προσώπου – το μυστικό της τέλειας επιδερμίδας

Ένα από τα βασικά προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούν οι διάσημοι καθημερινά, είναι το σέρουμ προσώπου. Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε κρέμες προσώπου, αλλά οι διάσημοι προτιμούν τη δύναμη ελαφριών συνθέσεων εμπλουτισμένων με τα καλύτερα θρεπτικά συστατικά. Ανάμεσα στα πολυάριθμα οφέλη, υπάρχουν δύο μεγάλα πλεονεκτήματα των σέρουμ που αξίζει να αναφέρουμε. Πρώτον, έχουν την ικανότητα να διεισδύουν στην επιδερμίδα για να φτάσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Αυτό σημαίνει ότι το δέρμα σταθεροποιείται από το εσωτερικό. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η μεγάλη συγκέντρωση παραγόντων περιποίησης που περιέχει κάθε συσκευασία σέρουμ προσώπου. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά το καθιστούν εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν που σας φέρνει πιο κοντά στην τέλεια και καθαρή επιδερμίδα, χωρίς να ξοδέψετε χρήματα σε ακριβές θεραπείες σε αισθητικούς.

Κοκκινίλες/ευρυαγγείες και σέρουμ προσώπου

Τα καλά νέα είναι ότι το σέρουμ προσώπου είναι ιδανικό και για το προβληματικό, ευαίσθητο δέρμα, με τάσεις ερυθρότητας και ευρυαγγείες. Υπάρχουν φόρμουλες που βελτιώνουν την όψη του δέρματος παράλληλα με την υφή του και το κάνουν πιο ελαστικό, έχουν σχεδιαστεί για να στοχεύουν σε κοινά προβλήματα που επηρεάζουν την ερυθροδερμία (π.χ. σπασμένα τριχοειδή αγγεία).

Και αυτές είναι οι ίδιες φόρμουλες που χρησιμοποιούν οι διάσημοι καθημερινά. Περιποιούνται το δέρμα τους με φυσικά εκχυλίσματα, τα οποία εμπεριέχονται στα καλύτερα σέρουμ. Αυτό τους βοηθά να διατηρήσουν την επιδερμίδα τους λεία και καθαρή. Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το άσχημο και κοκκινωπό δέρμα στο κόκκινο χαλί!

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΡΟΥΜ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ

Δοκιμάσαμε τα σέρουμ προσώπου για την αντιμετώπιση των κοκκινίλων και ευρυαγγειών που συνήθως χρησιμοποιούν οι διάσημοι. Μετά από την έρευνα, καταλήξαμε σε 4 προϊόντα που προτιμούν, τα οποία μπορούν εύκολα να εφαρμοστούν στην καθημερινή σας ρουτίνα.

No. 1 / NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM
Μέγεθος: 1.69 fl. oz / 50 ml

Ένα από τα κορυφαία σέρουμ προσώπου για τις κοκκινίλες και τις ευρυαγγείες είναι το Nanoil Anti-Redness Face Serum. Περιέχει τέσσερα φυτικά εκχυλίσματα και έχει αποδειχθεί ότι ανακουφίζει άμεσα και ικανοποιεί τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος γρήγορα. Το εκχύλισμα κάστανου ενισχύει τα τοιχώματα των τριχοειδών αγγείων, αποτρέποντας έτσι το σπάσιμο τους. Το εκχύλισμα φιλύρας καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και μειώνει τη φλεγμονή. Η ινδική Πουναρνάβα αναζωογονεί και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Τέλος, το εκχύλισμα κυπαρισσιού διατηρεί την ενυδάτωση, επανορθώνει και παρέχει προστασία. Και τα τέσσερα εκχυλίσματα δημιουργούν ένα εξαιρετικά ελαφρύ σέρουμ προσώπου, με βάση το νερό που προσφέρει υποσχόμενα αποτελέσματα μετά από μία μόνο χρήση. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά, για 3-4 βδομάδες, για να δείτε ορατή βελτίωση του δέρματος σας.

Μάθετε περισσότερα: www.nanoil.gr

Τα μεγαλύτερα θετικά:

  • Ιδανικός συνδυασμός εκχυλισμάτων φυτικής προέλευσης.
  • Εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα με βάση το νερό που απορροφάται γρήγορα.
  • Αίσθηση ανακούφισης και φρεσκάδας στο δέρμα μετά από την πρώτη κιόλας χρήση.
  • Ένα προϊόν για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων του ευαίσθητου/προβληματικού δέρματος.
  • Αξίζει την τιμή του με τόσα πολλά οφέλη.

No. 2 / REN EVERCALM ANTI-REDNESS SERUM

Μέγεθος: 1.69 fl. oz / 30 ml

Το Evercalm Anti-Redness είναι ένα σέρουμ που καταπραΰνει και στοχεύει στα προβλήματα της επιδερμίδας με ατέλειες και ερεθισμούς. Μειώνει την ερυθρότητα, ένα από τα βασικά συμπτώματα της γήρανσης, αλλά κυρίως κλειδώνει την υγρασία και εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος. Στην μεγάλη λίστα συστατικών θα βρείτε πεπτίδια γάλακτος, ολιγοσακχαρίτες, υαλουρονικό οξύ, άγριο λάπαθο, φύκια, εκχύλισμα μαγιάς κ.λπ. Δεδομένου ότι το σέρουμ έχει τόσα πολλά συστατικά, προτείνεται να κάνετε ένα τεστ πρώτα πριν το χρησιμοποιήσετε κανονικά – αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τους ερεθισμούς. Το σέρουμ κατά των κοκκινίλων της REN καταπολεμά την πρόωρη γήρανση, ενισχύει τα τοιχώματα των τριχοειδών αγγείων και παρέχει προστασία και ανακούφιση που διαρκεί.

Τα μεγαλύτερα θετικά:

  • Φόρμουλα που προορίζεται για το υπεραντιδραστικό δέρμα.
  • Βολική συσκευασία με σταγονόμετρο.
  • Μείγμα συστατικών που αναπτύχθηκε σε εργαστήριο.
  • Αναζωογόνηση και προστασία σε ένα μόνο βήμα.

No. 3 / PAI INSTANT KALMER REDNESS SERUM

Μέγεθος: 1.69 fl. oz / 30 ml

Αυτό το πολυτελές σέρουμ για τις κοκκινίλες της PAI Instant Kalmer είναι μια τέλεια επιλογή για βίγκαν. Είναι φτιαγμένο μόνο από φυτικά συστατικά, έχει φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία και είναι κατασκευασμένο με βιώσιμο τρόπο. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι τα αποτελέσματα προσφέρει. Και είναι ένα πραγματικά καλό σέρουμ για τις κοκκινίλες, γιατί ανακουφίζει και καταπολεμά τους αποχρωματισμούς. Είναι φτιαγμένο από τριπόλιο και κόκκινα μούρα Magnolia, προσφέροντας αναζωογόνηση και φρεσκάδα στο αντιδραστικό δέρμα, καθώς ενισχύει την ενυδάτωση. Η βιταμίνη Ε, το έλαιο καρδάμου και το νερό πορτοκαλιού, αυξάνουν τις δυνατότητες του σέρουμ. Είναι πολύ ενδιαφέρον σέρουμ, αλλά το πιο ακριβό, για το δέρμα με τάση ερυθρότητας.

Τα μεγαλύτερα θετικά:

  • Φιλική συσκευασία προς το περιβάλλον και βίγκαν φόρμουλα.
  • Τέλειος συνδυασμός συστατικών φυτικής προέλευσης.
  • Κατάλληλο για ευαίσθητες και κοκκινωπές επιδερμίδες.
  • Μειωμένοι ερεθισμοί και βελτιωμένη ενυδάτωση.

No. 4 /  LA ROCHE-POSAY ROSALIAC AR INTENSE SERUM

Μέγεθος: 1.40 fl. oz / 40 ml

Η γαλλική εταιρεία La Roche-Posay είναι μια ακόμα κορυφαία επιλογή για το δέρμα που ερεθίζεται εύκολα και έχει κοκκινίλες. Ανακουφίζει, μειώνει τις κοκκινίλες και εξαλείφει την αίσθηση καψίματος. Τα αποτελέσματα οφείλονται στα συστατικά, όπως το ιαματικό νερό και το πλούσιο σε πολυφαινόλες, εκχύλισμα φύλλων tambourissa trichophylla. Η λίστα των συστατικών είναι σύντομη και δεν περιέχει πολλά φυτικά εκχυλίσματα, κάτι που ίσως απογοητεύει τους λάτρεις της φυσικής περιποίησης. Ωστόσο το La Roche-Posay Rosaliac AR Intense serum καταπραΰνει το αντιδραστικό δέρμα και αποτρέπει τις φλεγμονές. Είναι μία μη λιπαρή φόρμουλα που πρέπει να χρησιμοποιείται σε πρόσωπο και λαιμό δύο φορές την μέρα, πρωί και βράδυ.

Τα μεγαλύτερα θετικά:

  • Υφή τζελ που αναζωογονεί και δροσίζει το δέρμα.
  • Αναπτύχθηκε για να ικανοποιεί τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος
  • Με βάση το ιαματικό νερό για να ανακουφίζει.
  • Βοηθά το δέρμα με τάσεις ερυθρότητας.

Επόμενο άρθρο

Καλύτερα Εργαλεία Στυλ για Διάφορους Τύπους Μαλλιών

Κυ Φεβ 5 , 2012
Είναι γνωστό ότι όλα τα μαλλιά είναι διαφορετικά, με διάφορες υφές, τύπους και ικανότητες στυλ. Αναλόγως με τον τύπο των μαλλιών σας, θα χρειαστείτε διάφορα εργαλεία για να τα αντιμετωπίσετε. Στη σημερινή ανάρτηση θα κάνουμε μια λίστα με τα καλύτερα εργαλεία στυλ για διάφορους τύπους μαλλιών. 1. Κατσαρά Μαλλιά Τα […]