Σχήματα και Τάσεις Τέχνης Νυχιών for 2022

Εισαγωγή

Το μανικιούρ είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για τις γυναίκες και τους άνδρες για να εκφράσουν τη δική τους μόδα και στυλ. Το σχήμα, το χρώμα και το σχέδιο των νυχιών σας μπορούν να αποτελέσουν μία ισχυρή δήλωση για την προσωπικότητά σας. Στην ουσία, έχουν γίνει μία μορφή τέχνης, με τόσες πολλές διαφορετικές τάσεις και στυλ που εμφανίζονται συνεχώς. Σ’ αυτό το άρθρο θα λάβετε μια εξαντλητική εικόνα για τα κυρίαρχα σχήματα νυχιών και τις τάσεις στην τέχνη των νυχιών για το 2022.

Σχήματα νυχιών

Ακολουθήστε τα σχήματα των νυχιών που κυριαρχούν στη βιομηχανία ομορφιάς.

Τετράγωνα Νύχια

Το τετραγωνισμένο σχήμα νυχιών παραμένει κλασσικό και δημοφιλές επιλογή. Είναι ιδανικό για όσους έχουν ευρεία νύχια και ψάχνουν για κάτι που δείχνει καλά και με μεγαλύτερα μήκη.

Αμυγδαλωτά Νύχια

Τα αμυγδαλωτά νύχια, όπως υποδηλώνει και το όνομα, έχουν σχήμα αμυγδάλου. Είναι σαφώς κυρτά στις πλευρές και απολήγουν σε μια οξεία άκρη.

Οβάλ Νύχια

Είναι ένα από τα πιο φυσικά σχήματα, αποτελούν τη λύση για τις γυναίκες που δεν θέλουν να προσπαθήσουν περισσότερο με τα νύχια τους, αλλά θέλουν εξίσου εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Τάσεις στην τέχνη νυχιών

Ας δούμε ποιες τάσεις θα δομήσουν την ατζέντα της τέχνης των νυχιών για το 2022.

Νύχια με Αστέρια

Είτε πρόκειται για μία απλή εικόνα ενός αστεριού, είτε για έναν ολόκληρο γαλαξία, τα σχέδια με αστέρια θα επικρατήσουν καθ’όλη τη διάρκεια του 2022.

Πλεξιμένα Σχέδια

Τα εκλεπτυσμένα και περίτεχνα σχέδια αποτελούν τάση που παραμένει δυνατή και στο 2022. Σκεφτείτε πλεκτά και κεντήματα.

Διάφανα Νύχια

Τα διάφανα νύχια είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις . Για έναν πιο ψαγμένο look, μπορείτε να προσθέσετε μικρά διακοσμητικά ή διάφορες λωρίδες χρωμάτων στη βάση.

Συμπέρασμα

Ό,τι και αν προτιμάτε, τα νύχια αποτελούν εντυπωσιακό πεδίο για να αποδείξετε την καλλιτεχνική σας έκφραση. Από διάφορα σχήματα μέχρι μοναδικά σχέδια, τα νύχια μπορούν να αποτελέσουν μια αντανάκλαση της προσωπικότητάς σας.

Επόμενο άρθρο

Πώς να Φροντίσεις τα Πόδιά σου Πριν την Καλοκαιρινή Σεζόν: Εύκολα Κόλπα και Αποτελεσματικά Καλλυντικά

Πα Μαρ 9 , 2018
Πώς να φροντίσετε τα πόδια σας πριν από το καλοκαίρι; Εύκολοι μυστικοί και δραστικά καλλυντικά  Πώς να φροντίσετε τα πόδια σας πριν από το καλοκαίρι; Εύκολοι μυστικοί και δραστικά καλλυντικά Το καλοκαίρι οδηγεί αισθητά μας να βγούμε με μικρές πανιές μας και λευκά παπούτσια όπως αιγινία ή φουλάρι, γι ‘αυτό […]