Πώς να Φροντίσεις τα Πόδιά σου Πριν την Καλοκαιρινή Σεζόν: Εύκολα Κόλπα και Αποτελεσματικά Καλλυντικά



Πώς να φροντίσετε τα πόδια σας πριν από το καλοκαίρι; Εύκολοι μυστικοί και δραστικά καλλυντικά

 Πώς να φροντίσετε τα πόδια σας πριν από το καλοκαίρι; Εύκολοι μυστικοί και δραστικά καλλυντικά

Το καλοκαίρι οδηγεί αισθητά μας να βγούμε με μικρές πανιές μας και λευκά παπούτσια όπως αιγινία ή φουλάρι, γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό νασουρίσετε τα πόδια σας, να τα φροντίσετε και να δείξετε μια καλή διαφάνεια. Μπορείτε να διαχειριστείτε την επιδερμίδα των πόδων, να καταπολεμήσετε το άγριο χτένισμα, τις μπορούσες και τα κίτρινα δέρματα.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές συμβουλές για τη διαχείριση των προβλημάτων που συνηθίζουμε να έχουμε με τα πόδια μας, πριν από το καλοκαίρι και διαθέσιμους τρόπους για να τα διατηρήσετε ζεστά, καθαρά και σωστά επιπλεωμένα.

1. Η ενοικίαση φιλτροειδούς σαπούνι

Αυτό είναι το βασικό βήμα, για να διατηρήσετε την επιδερμίδα των πόδιών σας ζωντανή και γαλήνια. Για αυτό το λόγο η στερέωση ενός φιλτροειδούς σαπούνι βοηθά στην επιδερμίδα των πόδιων μας να είναι ξανθιά, ανεπτυγμένη και υγιή. Το σαπούνι αυτό συνήθως μερίζει σε δύο υλικά, ανόργανα και οργανικά. Τα ανόργανα σαπούνια μπορούν να απορροφήσουν τον ιερό δεσμό ελαστίνης και τα οργανικά σαπούνια έχουν ενεργοποιητές, για να απορροφήσουν το δεσμό ιερού χέριου. Με αυτή την απαλή διαχείριση, μπορείτε να προστατέψετε την επιδερμίδα των πόδιών σας με μια καλή διαχείριση ενός ποιοτικού σαπουνιού.

Το μυστικό εδώ είναι μια φορά την εβδομάδα να τη χρησιμεύσετε, αφού έχετε νεράδωσει τα πόδια σας ζεστά για 15 λεπτά. Αφού τα πλουσίωσετε, θα δείτε την διαφορά μεταξύ του πριν και μετά.

2. Να τοποθετείτε τα πόδια σας και να καθαρίζετε το μπετόνι

 Μια είναι η ενοικίαση φιλτροειδούς σαπούνι, η δεύτερη επιλογή για τα πόδια είναι να επιλέξετε ένα κατάλληλο ειδικό

Επόμενο άρθρο

Μεταμοσχεύσεις και Εμφυτεύματα Φρυδιών: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Τε Μαΐ 23 , 2018
Μεταμοσχεύσεις & Εμφυτεύσεις Φρυδιών: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε Αυτό το άρθρο αποσκοπεί να σας ενημερώσει για τα τελευταία νέα και τις τεχνικές που αφορούν τις μεταμοσχεύσεις και τις εμφυτεύσεις φρυδιών. Τι είναι η μεταμόσχευση των φρυδιών; Η μεταμόσχευση φρυδιών είναι ένας τύπος πλαστικής χειρουργικής που περιλαμβάνει τη μεταφορά τριχών από […]