Κατάταξη 6 κορυφαίων στυλό φρυδιών. Ακολουθήστε τις κορυφαίες επιλογές μας!

Για να δημιουργήσετε απίστευτο μακιγιάζ, χρειάζεστε ένα προϊόν μακράς διαρκείας που θα αντέξει όλη την ημέρα σε τέλεια κατάσταση. Πώς να επιλέξετε το καλύτερο, όταν είναι τόσα πολλά; Έχουμε μια λύση. Δείτε την κατάταξή μας και η επιλογή θα είναι εύκολη.

– 6 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΥΛΟ ΦΡΥΔΙΩΝ –

1. Στυλό Nanobrow Microblading

Ένα εφέ microblading χωρίς να κάνετε τατουάζ στα φρύδια σας; Το στυλό Nanobrow Microblading λειτουργεί ακριβώς έτσι! Αυτό το καινοτόμο προϊόν τραβάει εξαιρετικά λεπτές γραμμές, μιμείται τις πραγματικές τρίχες που προσφέρουν την εμφάνιση microbladed φρυδιών. Ένα λεπτό απλικατέρ ακριβείας γεμίζει τις αραιές περιοχές, δημιουργώντας τρισδιάστατα αποτελέσματα. Το στυλό φρυδιών Nanobrow είναι αξιοσημείωτο και πολύ μοναδικό. Πυκνώνει ακόμα και πολύ μη συνεργάσιμες τρίχες. Η αδιάβροχη φόρμουλα στεγνώνει πολύ γρήγορα και είναι πολύ ανθεκτική – διαρκεί όλη την ημέρα ατάραχη κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Θέλετε να δημιουργήσετε ένα εφέ εκφραστικών αλλά και φυσικών φρυδιών ταυτόχρονα; Το στυλό φρυδιών Nanobrow το κάνει εφικτό! Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι το μακιγιάζ σας καταστρέφεται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική για μόνιμα φρύδια που μπορεί να χαλάσουν. Απλώς χρωματίστε τις επιλεγμένες περιοχές χρησιμοποιώντας γρίγορες πινελιές. Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργήσετε ακριβείς, λεπτές γραμμές και θα καλύψετε τις ατέλειες και τα κενά, εάν χρειάζεστε. Για πιο δυνατό αποτέλεσμα επαναλάβετε όλη τη διαδικασία. Ενισχύστε τα αποτελέσματα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Κάντε το μακιγιάζ σας όπως σας αρέσει! Αυτό το εξαιρετικά λεπτό στυλό φρυδιών με άνετο και απαλό άκρο εγγυάται το φυσικό μακιγιάζ με λίγη έως καθόλου προσπάθεια. Εάν δεν το κάνετε σωστά την πρώτη φορά που το χρησιμοποιείτε, απλά πιάστε μικκυλιακό νερό και ξεκινήστε ξανά.

Δείτε επίσης: www.nanobrow.gr

2. Mac, Σχήμα & Σκιά Aπόχρωση Φρυδιών

Ένα φανταστικό στυλό φρυδιών πολλαπλών χρήσεων που σίγουρα θα σας αρέσει. Αυτό το εργαλείο θα τονώσει εύκολα τον όγκο ακόμη και των πολύ μη συνεργάσιμων τριχών. Το μακιγιάζ σας σίγουρα δεν θα σβίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό το στυλό φρυδιών με απίστευτη διάρκεια σίγουρα θα σας καταπλήξει. Το αδιάβροχο Mac, Σχήμα & Σκιά Aπόχρωση Φρυδιών έχει ένα εκλεπτυσμένο απλικατέρ στη μία πλευρά, με υγρή επένδυση φρυδιών και ένα σφουγγάρι στο άλλο άκρο που διαμορφώνει το σχήμα σας για πολλές ώρες μαζί με μια πούδρα χωρίς ακαταστασία. Αυτό το στυλό φρυδιών είναι ανθεκτικό στην υγρασία και τον ιδρώτα. Δεν μουτζουρώνει κατά την διάρκεια της ημέρας, έτσι το μακιγιάζ σας έχει πάντα μια εκπληκτική εμφάνιση. Εφαρμόστε το στυλό φρυδιών κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών των φρυδιών και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την υγρή επένδυση για να γεμίσετε και να καθορίσετε το επιθυμητό σχήμα. Κάντε την εμφάνιση όσο λεπτή ή όσο ζωντανή και ευκρινή θέλετε!

3. Milk Makeup Kush Triple Brow Pen

Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Το Milk Makeup Brow Pen έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καμουφλάρει τα κενά και τα μπαλώματα με ένα μόνο χτύπημα – προσφέρει εξαιρετικά εφέ XXL. Η τριπλή άκρη γεμίζει κάθε τύπο φρυδιού εύκολα και γρήγορα. Η φυσική λάμψη των φρυδιών σας θα τονωθεί! Παρόλο που αυτό το στυλό φρυδιών είναι ελαφρώς χρωματισμένο, μπορείτε να δημιουργήσετε το χρώμα μέχρι το σημείο που επιθυμείτε. Η μακροχρόνια, αδιάβροχη φόρμουλα σίγουρα δεν θα ξεκολλήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας και το μακιγιάζ σας θα δείχνει υπέροχο! Η σύνθεση αυτού του προϊόντος περιλαμβάνει έλαιο σπόρων κάνναβης, ηλιέλαιο και αλόη βέρα. Περιποίηση φρυδιών και styling σε ένα! Χρησιμοποιώντας αυτό το στυλό φρυδιών, μπορείτε να ενυδατώσετε και να θρέψετε το ευαίσθητο δέρμα κοντά στα μάτια. Το Milk Makeup Kush Τριπλό Στυλό Φρυδιών είναι φιλικό προς τους vegan καθώς δεν περιέχει ζωικά προϊόντα.

4. Στυλό Benefit Cosmetics Microfilling Φρυδιών

Αυτό το στυλό φρυδιών είναι μια απίθανη αίσθηση! Εξασφαλίζει μια microbladed εμφάνιση φρυδιού και δεν χρειάζεται καν να φύγετε από το σπίτι σας για να το πετύχετε! Από εδώ και πέρα, τα φρύδια σας θα δείχνουν πάντα όπως τα ονειρευόσασταν. Το Benefits Cosmetics εγγυάται ένα 24ωρο αποτέλεσμα micropigmentation που φαίνεται πάντα φυσικό. Οι καμάρες γίνονται χοντρές και γεμάτες σε μια μόνο στιγμή. Το τριπλό απλικατέρ του στυλό σχεδιάζει τρεις λεπτές γραμμές που καλύπτουν τα κενά που έχετε στα φρύδια. Η λεπτή του σύνθεση έχει ως αποτέλεσμα ένα προϊόν που προσαρμόζεται σε όλα τα είδη φρυδιών. Είναι επίσης αδιάβροχο και δεν μουντζουρώνει, εξαιρετικά μακράς διάρκειας και εύκολο στην εφαρμογή. Το στυλό φρυδιών καμουφλάρει τα μπαλώματα και δημιουργεί μια πολύ φυσική εμφάνιση που ονειρεύεται κάθε φαν του μακιγιάζ. Αυτό το φρύδι μένει ανέπαφο όλη μέρα! Ακόμη και οι αρχάριοι στο μακιγιάζ θα διαχειριστούν εύκολα την εφαρμογή. Αυτό το στυλό φρυδιών διατίθεται σε τέσσερις αποχρώσεις.

5. Stila Stay All Day Αδιάβροχο Χρώμα φρυδιών

Αυτό το λαμπρό στυλό φρυδιών είναι εξοπλισμένο με ένα απλικατέρ ακριβείας. Προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε τύπο φρυδιού. Η εντυπωσιακή του ακρίβεια και η αδιάβροχη ικανότητά του προσελκύουν χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Εκχυλίσματα μελιού, φύλλα αλόης και χαμομήλι βρίσκονται στη σύνθεση του στυλό φρυδιών – φροντίζουν και θρέφουν το δέρμα. Το στυλό φρυδιών Stila γλιστρά εύκολα στο δέρμα ομαλά, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αποτελέσματα. Συμπληρώστε τις αραιές σας περιοχές χωρίς κόπο! Απλώς δημιουργήστε πολύ μικροσκοπικές γραμμές που μιμούνται πραγματικές τρίχες, ώστε τα φρύδια να φαίνονται φυσικά. Αποθηκεύστε το προϊόν σε οριζόντια θέση, ώστε το στυλό φρυδιών να σας κρατήσει πολύ. Αυτό το προϊόν είναι αδιάβροχο και εύκολο στη χρήση, παρέχοντας μια εκπληκτική εμφάνιση μακιγιάζ. Η φόρμουλα εφαρμόζεται εύκολα και δεν ξεκολλάει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα φρύδια σας θα κρατηθούν στη θέση τους όλη μέρα! Το στυλό φρυδιών Stila μπορεί να βρεθεί σε τρεις διακριτικές αποχρώσεις, οπότε σίγουρα θα βρείτε ένα που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Είναι ο ορισμός των καλά καθορισμένων και φυσικών τριχών στα φρύδια.

6. Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Στυλό Φρυδιών Λεπτομέρειας

Το στυλό φρυδιών Anastasia Beverly Hills τραβάει εύκολα επιπλέον τρίχες φρυδιών, δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο εφέ μακιγιάζ. Η αδιάβροχη σύνθεσή του εφαρμόζεται εύκολα, είναι ελαφρύ σαν φτερό και παρέχει εξαιρετικές λεπτομέρειες, μιμούμενοι την όψη πραγματικών τριχών των φρυδιών με μέγιστη ακρίβεια. Το στυλό φρυδιών προσφέρει έναν πλήρη και φυσικό ορισμό που γυρίζει κεφάλια. Η στερεά και λεπτή άκρη του απλικατέρ είναι ιδανική για να δημιουργήσει επιπλέον τρίχες. Απολαύστε επιτέλους εντυπωσιακά γεμάτα φρύδια χωρίς κενά ή μπαλώματα. Αυτό το vegan στυλό φρυδιών δεν αποτελείται από ζωικά προϊόντα. Είναι επίσης χωρίς άρωμα, χωρίς paraben και χωρίς αλκοόλ. Ανακινήστε πριν την χρήση και στη συνέχεια εφαρμόστε το απευθείας σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Για να καλύψετε τις αραιές περιοχές, σχεδιάστε γραμμές που μοιάζουν με τρίχες όπου χρειάζεστε, προσέχοντας την κατεύθυνση ανάπτυξης των μαλλιών. Το στυλό φρυδιών προσφέρει μια εκπληκτική εμφάνιση μακιγιάζ σε λίγα λεπτά!

Επόμενο άρθρο

Nanobrow Microblading Pen - ένα αδιάβροχο στυλό φρυδιών με ασυνήθιστη μύτη. Μπορείτε να αντικαταστήσετε την τεχνική microblading με αυτό!

Κυ Αυγ 18 , 2019
Αναρωτιέστε πώς να φτιάξετε τα φρύδια σας με διάρκεια, χωρίς να κάνετε μόνιμο μακιγιάζ; Έχουμε βρει μια λύση για σας! Το Nanobrow Microblading Pen είναι ένα αδιάβροχο στυλό φρυδιών με ασυνήθιστη, λεπτή μύτη που εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα ακριβείας και απόδοση 24 ωρών. Η σύνθεσή του είναι ανθεκτική στο νερό, στον […]
Μολύβι φρυδιών ακριβείας