Λιχουδιές για το δέρμα σας. Καλλυντικά καθαρισμού προσώπου από την Rouge Bunny Rouge.

Ο καθαρισμός προσώπου και σώματος πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σας φροντίδας. Το καθαρό δέρμα είναι σημάδι υγείας, ομορφιάς και νεότητας. Εάν έχετε συνδέσει στο μυαλό σας τον καθαρισμό του δέρματός σας με ένα δυσάρεστο καθήκον, ήρθε ώρα να γνωρίσετε τα καλλυντικά αφαίρεσης make-up από την Rouge Bunny Rouge.

Καθαριστικό Make-up που λιώνει από την Rouge Bunny Rouge

Μπορεί ένα balm να λιώνει το make-up; Και όμως είναι αληθινό. Η εταιρεία Rouge Bunny Rouge συνέθεσε ένα τέτοιο προϊόν το οποίο αφαιρεί το make-up με ελάχιστη προσπάθεια. Πώς δουλεύει; Όταν έρθει σε επαφή με την θερμότητα την οποία παράγει το δέρμα, το balm αρχίζει να λιώνει, χωρίς όμως να εξαφανίζεται από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Αφού προσθέσετε νερό, το καλλυντικό γίνεται αφρός και αφαιρεί το αδιάβροχο make-up. Επιπλέον, το δέρμα γίνεται φρέσκο, καθαρό, λείο και ενυδατωμένο. Το προϊόν είναι γεμάτο με υπέροχα συστατικά, όπως βούτυρο κακάο, χαμομήλι, uniflorus, ευκάλυπτο και λεβάντα και μπορεί να μαλακώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα.

Rouge Bunny Rouge1

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το balm καθαρισμού από την Rouge Bunny Rouge; Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πρωί και βράδυ. Χάρη στα συστατικά που αναφέραμε από πάνω, το προϊόν δεν ερεθίζει το δέρμα και είναι 100% ασφαλές. Συνεπώς, είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Αυτό το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται σε στεγνό δέρμα και έπειτα να κάνετε μασάζ με τα δάχτυλά σας. Επιπλέον, τα υπολείμματα μπορούν να αφαιρεθούν με βαμβάκι, μία βαμβακερή πετσέτα ή με υγρά μαντιλάκια. Το μεγάλο πλεονέκτημα του προϊόντος είναι ότι μπορεί να αντικαταστήσει τα προϊόντα τόνωσης.

Gentle Cleansing Water από την Rouge Bunny Rouge

Το αινιγματικό αυτό όνομα του καλλυντικού ουσιαστικά απευθύνεται στο υγρό micellaire. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του προσώπου από υπολείμματα make-up, καθώς και από το αδιάβροχο make-up. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι το προϊόν δεν αφήνει λιπαρή στρώση στο δέρμα. Εκτός από το ότι αφαιρεί το μακιγιάζ, το καλλυντικό προσφέρει επίσης μικρογράφηση, αναζωογόνηση και δροσιά. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, καθώς το Gentle Cleansing Water δεν περιέχει parabens, αρώματα, αλκοόλη ή σαπούνι.

Τι συμπεριλαμβάνει η εφαρμογή του Gentle Cleansing Water; Άρχικά, μουλιάστε ένα βαμβάκι με την καθαριστική lotion προσώπου micellaire από την Rouge Bunny Rouge. Έπειτα, με κυκλικές κινήσεις, κάντε μασάζ στο δέρμα του προσώπου, αρχίζοντας από το μέτωπο και τελειώνοντας στο ντεκολτέ. Πρέπει να επαναλάβετε δύο φορές αυτή την διαδικασία, ώστε να αφαιρέσετε εντελώς το make up και τους ρύπους. Τέλος, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και το πρωί για να αναζωογονήσει την επιδερμίδα και να την ετοιμάσει για τη εφαρμογή του make-up.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επόμενο άρθρο

Διφασικό προϊόν αφαίρεσης makeup ματιών Bi-Facil από την Lancome. Καν’ το μόνος σου: διφασικό προϊόν αφαίρεσης makeup

Πε Απρ 7 , 2016
Διφασικό υγρό – τι είναι; Γενικά, το διφασικό υγρό είναι ένα από τα καλλυντικά που χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση του makeup. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αφαίρεση του μακιγιάζ από όλο το πρόσωπο, αλλά συνήθως χρησιμοποιείται για να καθαρίσουμε την περιοχή γύρω από τα μάτια. Από τι αποτελείται το διφασικό προϊόν […]