Σφουγγάρι για καθαρισμό προσώπου – Σφουγγάρια Konjac.

Τι είναι το σφουγγάρι Konjac;

Βασικά, το σφουγγάρι Konjac φτιάχνεται από ένα πολυετές φυτό που είναι γηγενές στην Ασία και είναι επίσης γνωστό και ως Amorphophallus Konjac. Αυτό το φυτό εμπεριέχει πολλές θρεπτικές και φυσικές ουσίες, όπως πρωτεΐνη, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο καθώς και βιταμίνες A, E, D, B1, B12 και C. Τα σφουγγάρια κάνουν εκπληκτική δουλειά στον καθαρισμό των ευαίσθητων επιδερμίδων. Επιπλέον, αυτό το προϊόν είναι βιοδιασπώμενο και έχει και ιατρικές ιδιότητες. Αυτά τα συγκεκριμένα σφουγγάρια παράγονται στο χέρι σε συνθήκες αποστείρωσης χωρίς ρύπους και μολυσματικές ουσίες.

natural konjac sponge

Όπως μπορεί να μαντέψατε, τα σφουγγάρια Konjac είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα και μεγέθη και έχουν διαφορετικές ιδιότητες και συστατικά που συνεισφέρουν στον καθαρισμό του δέρματος. Υπάρχουν τα παγκόσμια σφουγγάρια, με γαλλικό πράσινο, κόκκινο ή ροζ πηλό, τα οποία αποτελούνται από άνθρακα από bamboo. Τα σφουγγάρια αυτά απευθύνονται σε συγκεκριμένους τύπους δέρματος. Παρ’ όλα αυτά, η Konjac προσφέρει επίσης και σφουγγάρια τα οποία προορίζονται για την φροντίδα των κατοικίδιων (κυρίως των σκύλων.) Γενικά, τα σφουγγάρια είναι πολύ απαλά, δεν φθείρουν την επιδερμίδα, δεν προκαλούν ερεθισμούς και δεν κάνουν το δέρμα ξηρό.

Πώς να καθαρίσετε το δέρμα σας με ένα σφουγγάρι Konjac;

natural konjac sponge 2Το σφουγγάρι Konjac δεν καθαρίζει απλά το πρόσωπο αλλά κάνει και μασάζ στο δέρμα. Την ίδια στιγμή, όλες οι ατέλειες και οι μαύροι πόροι αφαιρούνται από την επιφάνεια του δέρματος. Χάρη στο μασάζ, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και ενισχύεται η παροχή του. Όντας αλκαλικής αντίδρασης, τα σφουγγάρια είναι καλά στο να προσαρμόζονται στο φυσικό pH της επιδερμίδας. Επιπλέον, μπορούμε να συγκρίνουμε το μέγεθος των σφουγγαριών με το μέγεθος της παλάμης ενός ενήλικα. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι αφού στεγνώσουν, τα σφουγγάρια συρρικνώνονται. Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγάρι Konjac; Πριν από κάθε χρήση, συστήνεται να μουλιάζετε το σφουγγάρι σε ζεστό νερό. Έπειτα, με κυκλικές κινήσεις κάντε μασάζ στο δέρμα του προσώπου, κάνοντας παράλληλα απολέπιση στα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Προαιρετικά, μπορείτε να βάλετε ένα καθαριστικό καλλυντικό της επιλογής σας στο σφουγγάρι. Ωστόσο, να θυμάστε ότι αρκεί μία μικρή ποσότητα καθαριστικού, καθώς το σφουγγάρι ενισχύει την αποτελεσματικότητα του καλλυντικού. Τέλος, χάρη στα σφουγγάρια Konjac μπορούμε να κάνουμε θεραπείες ενυδάτωσης στο πρόσωπό μας, να αφαιρούμε τις μάσκες προσώπου καθώς και το make up.

Τα σφουγγάρια Konjac χρειάζονται ειδική φροντίδα

Η διάρκεια ζωής των σφουγγαριών Konjac εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Γενικά το σφουγγάρι πρέπει να το αντικαθιστούμε κάθε τρεις μήνες ή όποτε δούμε ρωγμές. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι πρέπει να αγοράσουμε αμέσως άλλο εάν δούμε μούχλα ή μύκητες στην επιφάνεια του σφουγγαριού. Επιπλέον, μετά από κάθε χρήση πρέπει να στεγνώνουμε το σφουγγάρι, να το πιέσουμε μέχρι να βγει το περίσσιο νερό και να το κρεμάσουμε κάπου από το σχοινί του. Επίσης, απαγορεύεται να αποθηκεύουμε το σφουγγάρι σε έναν θάλαμο ντουζ ή γενικότερα στο μπάνιο. Τέλος, μπορείτε να τοποθετήσετε το σφουγγάρι σε καυτό νερό ώστε να φύγουν τυχόν υπολείμματα καλλυντικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επόμενο άρθρο

Πάρτε την απόλυτη ικανοποίηση βάζοντας make up για ταινίες. Πούδρα Λάμψης Glamour Glow από την Kryolan.

Πε Απρ 7 , 2016
Λίγα λόγια για τα καλλυντικά Kryolan Η εταιρεία Kryolan είναι διάσημη για το γεγονός ότι παράγει καλλυντικά και αξεσουάρ make up που προορίζονται για φροντίδα και χρωματισμό και δίνουν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται στα παρασκήνια των θεάτρων, των ταινιών καθώς και των επιδείξεων μόδας. Επίσης, η Kryolan είναι […]