ΤΟΠ 10 Σέρουμ Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ – Καλύτεροι Ενισχυτές Ενυδάτωσης για Νεανικό Δέρμα

Το υαλουρονικό οξύ είναι απαραίτητο για υγιές δέρμα. Η έλλειψη ή η ανεπάρκεια του οδηγεί σε χαλάρωση, απώλεια ελαστικότητας, πρόωρες ρυτίδες. Άρα το σωστό προϊόν με την καλύτερη μορφή ΥΟ είναι το μυστικό για αψεγάδιαστο δέρμα. Θα σας βοηθήσω να επιλέξετε. Δείτε παρακάτω τα σέρουμ με την υψηλότερη βαθμολογία που ειδικεύονται στην αύξηση των επιπέδων ενυδάτωσης και στην νεανικότητα.

Γιατί υαλουρονικό οξύ;

Είναι η μόνη ουσία που μπορεί να διατηρήσει 1000 φορές το βάρος της σε νερό. Είναι πραγματικά εξαιρετικό ενυδατικό που διατηρεί τους ιστούς του δέρματος νεανικούς και ελαστικούς. Το ΥΟ γεμίζει στους μεσοκυτταρικά σημεία του δέρματος. Τα επίπεδά του μειώνονται με την πάροδο του χρόνου, έτσι το δέρμα αρχίζει και χάνει την νεανικότητά του και γεμίζει ρυτίδες σιγά σιγά. Εάν θέλουμε να αποτρέψουμε τις πρόωρες ρυτίδες και τη χαλάρωση, πρέπει να χρησιμοποιούμε ΥΟ μέσω κατάλληλων προϊόντων περιποίησης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕΡΟΥΜ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ

  • έως και πέντε φορές υψηλότερα επίπεδα ενυδάτωσης
  • εντατική θεραπεία με υαλουρονικό οξύ
  • αύξηση σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης κατά 50%
  • 80% αύξηση της ενυδάτωσης
  • έως και 70% λιγότερο εμφανείς ρυτίδες

ΤΟΠ 10 Σέρουμ Προσώπου με Υαλουρονικό οξύ

1. Nanoil Hyaluronic Face Serum 50ml/1.69oz

η καλύτερη μάσκα μαλλιών Nanoil

★ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
★ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΜΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΥΟ
★ ΤΕΛΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
★ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΖΩΝΤΑΝΙΑ
★ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΒΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ένα “VIP” προϊόν ενυδάτωσης. Οι χρήστες του Nanoil Serum λένε ότι είναι το καλύτερο σέρουμ ΥΟ στην αγορά. Διαθέτει το καλύτερο οξύ, χαμηλού μοριακού βάρους, το οποίο απορροφάται τέλεια από το δέρμα και αναζωογονεί, ενυδατώνει, θρέφει και ενδυναμώνει το δέρμα. Το υαλουρονικό οξύ από την Nanoil αφήνει το δέρμα τέλειο και χωρίς ρυτίδες. Ταιριάζει σε οποιοδήποτε τύπο δέρματος (ηλικίες 20+, 30+, 50+, 60+), συμπεριλαμβανομένου του ώριμου, κουρασμένου, αποδυναμωμένου, με ερυθροδερμία. Επίσης μπορεί να ωφελήσει και το νέο δέρμα που χρειάζεται ενυδάτωση.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Nanoil: www.nanoil.gr.

2. Mesoestetic Ha Densimatrix Multi-Molecular Hyaluronic Concentrate 30ml/1oz

★ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
★ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
★ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
★ ΓΕΜΙΣΜΑ ΡΥΤΙΔΩΝ

Ένα φρέσκο, ελαφρύ, ρευστό τζελ που απορροφάται άμεσα από το δέρμα. Δεν αφήνει καμία λιπαρότητα. Πρόκειται για ένα τέλειο σέρουμ, για χρήση κατά τη διάρκεια της μέρας, γιατί προσφέρει σωστή ενυδάτωση και λειτουργεί τέλεια ως βάση μακιγιάζ, διατηρώντας το δέρμα ενυδατωμένο συνεχώς. Το σέρουμ είναι ιδανικό για οποιοδήποτε τύπο δέρματος και οποιαδήποτε ηλικία. Δεν είναι φαγεσωρογόνο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από δέρμα με ακμή. Λειτουργεί επίσης για ώριμο δέρμα και για τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

3. Drunk Elephant B-Hydra™ Intensive Hydration Serum 50ml/1.69oz

★ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
★ ΠΟΙΟΤΗΤΙΚΟ ΥΥΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
★ ΚΗΡΑΜΙΔΙΑ & ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΦΥΤΩΝ
★ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

Ένα σέρουμ υψηλής ποιότητας που δεν περιέχει μόνο υαλουρονικό οξύ. Η εταιρεία θέλει να χρησιμοποιήσει τη δύναμη των συστατικών που αναζωογονούν το δέρμα, συγκρατεί το νερό και αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα, χάρη στην αναζωογονητική δράση των οξέων των φρούτων. Η φόρμουλα αποτελείται από υαλουρονικό οξύ, επανορθωτικά κηραμίδια και ένα μείγμα φακής/μήλου/καρπουζιού. Το Drunk Elephant Face Serum απορροφάται γρήγορα και ενυδατώνει τέλεια το δέρμα, προστατεύοντάς το από τις αρνητικές επιπτώσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων. Είναι μια τέλεια επιλογή για κουρασμένο, θαμπό δέρμα που έχει χάσει την ελαστικότητά του, λόγω της έλλειψης ενυδάτωσης.

4. Thalgo Hydra-Marine Serum 30ml/1oz

★ 24/7 ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
★ ΕΛΑΦΡΥ ΣΕΡΟΥΜ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΕΡΜΑ
★ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΕΚΚΡΙΣΗΣ ΣΜΗΓΜΑΤΟΣ
★ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΤΟΝΩΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Αυτό το ελαφρύ σέρουμ ΥΟ ενυδατώνει αποτελεσματικά το δέρμα χωρίς να το βαραίνει. Λειτουργεί για το λιπαρό και μεικτό δέρμα, ενώ παράλληλα εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος. Αναζωογονεί το δέρμα, βελτιώνει την ελαστικότητα και διατηρεί την υγεία συνεχώς. Ο συνδυασμός των δραστικών συστατικών στο Thalgo Serum – όπως το υψηλής ποιότητας ΥΟ και το εκχύλισμα φυκιών – είναι το μυστικό για τη δημιουργία ενός ποιοτικού ελαφριού σέρουμ, για κάθε τύπο δέρματος και ηλικία. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για νέο, άλλα χαλαρό δέρμα που χρειάζεται ενυδάτωση.

5. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum 30ml/1oz

★ ΚΑΛΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
★ ΕΛΑΦΡΥ ΣΕΡΟΥΜ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ
★ ΗΠΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΕΡΜΑ
★ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ

Το Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum από την The Ordinary περιέχει μέσο μοριακό βάρος ΥΟ. Δηλαδή, αυτό το προϊόν λειτουργεί στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος – στην επιδερμίδα – σχηματίζοντας μια αποφρακτική στρώση και κλείδωμα της ενυδάτωσης. Είναι μια καλή επιλογή για ελαστικό, ενυδατωμένο δέρμα που χρειάζεται μια μορφή προστασίας από την απώλεια της ενυδάτωσης. Το The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum είναι ιδανικό για νέες επιδερμίδες που χάνουν ενυδάτωση. Το ΥΟ ενισχύεται από τη βιταμίνη Β5 και την πανθενόλη που έχει ελαφρώς απολεπιστική δράση.

6. It’ s Skin Hyaluronic Acid Serum 30ml/1oz

★ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 12 ΩΡΕΣ
★ ΣΥΣΦΙΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
★ ΘΡΕΨΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ
★ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ

Το υαλουρονικό οξύ στο It’ s Skin Serum έχει ενυδατική και συσφικτική δράση. Παρέχει ενυδάτωση και θρέψη, ενώ παράλληλα τα διατηρεί στο δέρμα. Το ΥΟ καλής ποιότητας συνδυάζεται με το εκχύλισμα ασερόλας – πλούσια πηγή σε βιταμίνη C και αντιοξειδωτικών που αναστέλλουν τη διαδικασία γήρανσης, φωτίζει, το δέρμα φαίνεται ξεκούραστο, καταπολεμά το θαμπό, κουρασμένο, άτονο δέρμα. Χάρη στην ελαφριά φόρμουλα, το σέρουμ It’ s Skin απορροφάται γρήγορα και συνδυάζεται με ενυδατικές κρέμες και βάσεις (εξαιρετική βάση μακιγιάζ).

7. Sesderma Hidraderm Hyal Serum 30ml/1oz

★ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
★ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
★ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ
★ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΞΕΡΟ ΔΕΡΜΑ

Το Sesderma Hidraderm Hyal Serum είναι ιδανικό, τόσο για τις πρώτες ρυτίδες, όσο και για τις βαθιές ρυτίδες του προσώπου. Το οξύ συνδυάζεται με κηραμίδια, λιπαρά οξέα, ρετινόλη και λιποσώματα ρετιναλδεΰδης – όλα αυτά έχουν αντιγηραντική δράση. Το Sesderma Face Serum υποστηρίζει και το δέρμα στις δεκαετίες των 40, των 50 και των 60. Συσφίγγει και διατηρεί το ώριμο δέρμα ελαστικό. Αυτό το προϊόν ιδανικά πρέπει να χρησιμοποιείται το βράδυ, γιατί είναι αρκετά παχύρευστο και θέλει χρόνο να απορροφηθεί.

8. Mizon Hyaluronic Acid 30ml/1oz

★ ΜΕΣΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ ΥΟ
★ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
★ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΟ ΚΑΙ ΜΕΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ
★ ΕΛΑΦΡΥ ΣΕΡΟΥΜ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΚΑΛΑ

Το Mizon Serum, με υαλουρονικό οξύ, είναι ένα από τα πολλά σέρουμ αυτής της κορεατικής εταιρείας. Πρόκειται για μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των νέων. Διατηρεί το νέο δέρμα ενυδατωμένο και περιποιείται το λιπαρό, μεικτό δέρμα, με περίσσευμα σμήγματος στο πρόσωπο. Ενυδατώνει το δέρμα χωρίς να του το βαραίνει με ανεπιθύμητη γυαλάδα – είναι μια καλή επιλογή για λιπαρό δέρμα που χρειάζεται ένα προϊόν που απορροφάται καλά. Πρόκειται για ένα αξιοπρεπές σέρουμ ενυδάτωσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση μακιγιάζ. Ωστόσο το σέρουμ περιέχει πολλά συστατικά και είναι πολύ ακριβό.

9. Medik8 Hydr8 B5 Liquid Rehydration Serum 30ml/1oz

★ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΕΡΟΥΜ ΓΙΑ ΞΗΡΟ, ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ
★ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
★ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
★ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΝΕΡΟΥ

Το Medik8 Hydr8 B5 Liquid Rehydration Serum περιέχει μέσου βάρους ΥΟ. Διατηρεί την ενυδάτωση και προστατεύει το δέρμα από την απώλεια νερού (TEWL), αλλά δεν λειτουργεί τόσο έντονα, όσο τα παραπάνω προϊόντα με ΥΟ. Εκτός από το υαλουρονικό οξύ, το σέρουμ περιέχει βιταμίνη Β5 που εντατικοποιεί την ενυδάτωση. Ομοίως με το ΥΟ, η βιταμίνη ενισχύει την υδρολιπιδική στρώση του δέρματος. Το Medik8 Serum λειτουργεί αρκετά καλά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από θεραπείες προσώπου, για να καταπολεμήσει τη ξηροδερμία. Παρ’ όλ’ αυτά δεν έχει αντιγηραντική δράση. Είναι ένα καλό σέρουμ ενυδάτωσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση μακιγιάζ.

10. Vichy Minéral 89 Face Serum 50ml/1.69oz

★ ΦΥΣΙΚΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
★ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ 20, 30, 40
★ ΕΛΑΦΡΥ ΣΕΡΟΥΜ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΡΟ
★ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ 15 ΜΕΤΑΛΛΩΝ

Αυτό το σέρουμ περιέχει υαλουρονικό οξύ από φυτά (υαλουρονικό νάτριο). Η Vichy μας προσφέρει ένα προϊόν που ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα. Η συσκευασία είναι μεγάλου μεγέθους και περιέχει μια φόρμουλα χωρίς παραβένες και αρώματα. Γι’ αυτόν τον λόγο το Vichy Serum λειτουργεί σε ευαίσθητο δέρμα, το ενυδατώνει και απορροφάται καλά. Προτείνεται κυρίως για νεανικό δέρμα που έχει εμφανίσει τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Είναι μη φαγεσωρογόνο το προϊόν και έτσι λειτουργεί και ως βάση μακιγιάζ.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το υαλουρονικό οξύ;

Το αγνό υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα. Χρησιμοποιείται όμως και μόνο του, αλλά χωρίς τα κατάλληλα συστατικά, δεν διεισδύει στο δέρμα εξίσου αποτελεσματικά. Σε μια ιδανική περίπτωση θα πρέπει επιλέξουμε ένα σέρουμ προσώπου με προσεκτική σύνθεση, για να αξιοποιήσουμε πλήρως το ΥΟ. Η φόρμουλα θα πρέπει να αποτελείται από συστατικά υψηλής συγκέντρωσης με εντατική ενυδάτωση και βελτίωση του δέρματος – όλα αυτά θα σας τα προσφέρει ένα αποτελεσματικό σέρουμ. Επιλέξτε ένα από τα προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα και τις υψηλότερες βαθμολογίες.

Επόμενο άρθρο

Nanoil Spray για Eπαγγελματικό Styling Μαλλιών στο Σπίτι

Σα Μαρ 10 , 2012
Ένα σπρέι για το styling των μαλλιών μας βοηθά να δημιουργήσουμε ένα τέλειο χτένισμα. Είναι πολύ πιο ελαφρύ από άλλα σπρέι ή μους, κρατά τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Θα σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, χωρίς να πάτε κομμωτήριο. Μάθετε για το Hair Styling Spray από […]
σπρεϊ για βελτιωση διαχειρισησ των μαλλιων nanoil