Πώς να καλύψετε τα χείλη σας με το Shine Lover από την Lancôme

Μπορείτε να αγοράσετε το κραγιόν Shine Lover από την Lancôme σε δεκαπέντε διαφορετικές αποχρώσεις. Βασικά, θα βρείτε αποχρώσεις του ροζ, του κόκκινου, το πορτοκαλί και του καφέ. Η εταιρεία έδωσε τα ακόλουθα ονόματα στα κραγιόν: O my rouge, Amuse-bouche, Unconventional, Twisted Beige, Brun de Coquette, Spontanée, Eclat de rose, BC-Beigé, Effortless Pink, Insta-rose, French Sourire, Electrisante, Inattendue, Fuchsia in Paris, Plum d’audace. Εκτός από το χρωματίζει τα χείλη το κραγιόν Shine Lover από την Lancôme έχει και άλλες ιδιότητες. Χάρη στα προσεκτικά διαλεγμένα συστατικά του και στην κρεμώδη σύστασή του, το προϊόν καλύπτει πλήρως τα χείλη, τους δίνει ένα έντονο χρώμα, τα ενυδατώνει, τα καταπραΰνει και τα φωτίζει. Επιπλέον, αυτού του είδους το καλλυντικό προσφέρει μέτρια κάλυψη, οπότε οι γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν εκφραστικό, βαρύ make-up πρέπει να βάλουν δύο στρώσεις κραγιόν. Η άκρη του είναι κομμένη υπό γωνία, ώστε να μπορείτε να βάζετε με ακρίβεια το καλλυντικό. Το προϊόν αυτό της Lancôme είναι διαθέσιμο σε ένα κλασικό, μικρό, άσπρο stick με κινούμενο κάτω μέρος. Όπως καταλαβαίνετε πρέπει να γυρίσετε το κάτω μέρος για να εμφανιστεί το κραγιόν.

Lancome-Shine-Lover-Vibrant-Shine-Lipstick-4-van-14

Πώς να κάνετε οπτικά τα χείλη σας μεγαλύτερα; Εκτός του να βάψετε τα χείλη σας με το Shine Lover της Lancôme, μπορείτε να κάνετε και κάποια άλλα τεχνάσματα για να ενισχύσετε το μέγεθος των χειλιών σας και να τα κάνετε να φαίνονται πιο μεγάλα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι : ένα concealer ένα ή δύο τόνους πιο ανοιχτό από το foundation και τον τόνο του δέρματός σας, ένα μολύβι ίδιας απόχρωσης με το Shine Lover και προαιρετικά ένα διάφανο lipgloss. Με το concealer μαρκάρετε το πάνω χείλος. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, μαρκάρετε την περιοχή που αποκαλείται Βέλος του Έρωτα. Επίσης μπορείτε να καλύψετε την κορυφή του πηγουνιού σας με το concealer. Με το πιο σκούρο concealer ή ένα bronzer βάψτε μία μικρή κηλίδα κάτω από το κάτω χείλος και στην μέση του πηγουνιού. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε την ψευδαίσθηση του βάθους και συνεπώς, τα χείλη σας θα φαίνονται αμέσως πιο μεγάλα. Τώρα πάρτε το μολύβι και κάντε το διάγραμμα των χειλιών σας από την εξωτερική πλευρά. Μην το παρακάνετε, μείνετε κοντά στην φυσική γραμμή των χειλιών σας. Τέλος, μπορείτε να βάλετε lipgloss.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επόμενο άρθρο

Ενυδάτωση δέρματος με Dermedic Tolerans

Πε Απρ 7 , 2022
Αναμφίβολα, όλες γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση του σώματος. Το νερό δίνει ζωή. Παρ’ όλα αυτά δεν γνωρίζουν όλοι πώς να ενυδατώνουν σωστά το σώμα τους. Γενικά, η ενυδάτωση πρέπει να παρέχετε με δύο τρόπους: από μέσα και από έξω. Το να πίνετε νερό ανήκει στην πρώτη κατηγορία, ενώ […]