ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ: Η Nanoil κυκλοφόρησε μια νέα επιτυχία! Το καλύτερο σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C

καλός ορός προσώπου με βιταμίνη c Nanoil

Δεν μ’ αρέσει που το λέω, αλλά όσοι πιστεύουν ότι το καλύτερο σέρουμ ορός προσώπου θα πρέπει να περιέχει κάποια καινοτόμο και πρόσφατα ανακαλυφθείσα ουσία, κάνει λάθος. Το δέρμα δεν είναι τόσο απαιτητικό. Το μόνο που χρειάζεται είναι δοκιμασμένα και αποδεδειγμένα συστατικά υψηλής ποιότητας. Η πραγματική και οικολογική λύση για την περιποίηση του δέρματος είναι η βιταμίνη C – σας προσφέρει το δέρμα που πάντα ονειρευόσασταν. Γιατί το σέρουμ προσώπου Nanoil με βιταμίνη C είναι το καλύτερο; Μάθετε πως να το χρησιμοποιήσετε για να το αξιοποιήσετε στο έπακρο!

Βιταμίνη C στην περιποίηση του δέρματος: Είναι αναγνωρισμένη; Αλλά γιατί;

Είναι μια πηγή νεότητας, η βιταμίνη C εξακολουθεί να θεωρείται από πολλούς ειδικούς ως η βασίλισσα όλων των βιταμινών. Είναι αποδεδειγμένο ότι το δέρμα μας χρειάζεται καθημερινά την παροχή αυτού του βασικού θρεπτικού συστατικού για να παραμείνει νεανικό και ανθεκτικό. Επίσης, οι ατέλειες του δέρματος, όπως η ακμή, οι αποχρωματισμοί, τα σημάδια και οι ρυτίδες, δεν επηρεάζουν το δέρμα που περιποιείται με βιταμίνη C συχνά. Δίχως αυτήν, το δέρμα φαίνεται θαμπό, κουρασμένο, δεν έχει ζωντάνια, υγεία και γερνά γρηγορότερα. Αναμφίβολα, η βιταμίνη C είναι το βασικό ενισχυτικό του δέρματος και δεν έχει υποκατάστατα. Γιατί αγαπάμε τη βιταμίνη C;

  • Φωτίζει την επιδερμίδα άμεσα.
  • Χαλαρώνει και αναζωογονεί το δέρμα.
  • Εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος.
  • Διαγράφει τους αποχρωματισμούς, την ακμή και τις ρυτίδες.
  •  Έχει αποτελέσματα λίφτινγκ προσώπου.
  •  Απόλυτα κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Καλύτερος πάροχος της βιταμίνης C; Σέρουμ προσώπου

Το παράδοξο της βιταμίνης C είναι ότι από τη μία είναι μια εξαιρετικά ισχυρή και μπορεί να καθυστερήσει τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος, αλλά από την άλλη φαίνεται να είναι σχετικά ευαίσθητη – είναι ασταθής που σημαίνει ότι οξειδώνεται γρήγορα. Γι’ αυτόν τον λόγο, είναι αρκετά δύσκολο να τροφοδοτείτε το δέρμα με βιταμίνη C εξωτερικά, επειδή το ασκορβικό οξύ τείνει να διαλύεται πριν φτάσει στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Συνεπώς το μόνο που καταφέρνουμε είναι να παρέχουμε στο δέρμα μας ελάχιστα ίχνη της  βιταμίνης C. Γι’ αυτό η καθαρή μορφή της βιταμίνης C δεν έκανε πολύ επιτυχία στη βιομηχανία καλλυντικών. Τα συνθετικά υποκατάστατα της βιταμίνης C δεν τρέλαναν τους κοσμετολόγους.

Μόλις πρόσφατα οι επιστήμονες κατάφεραν να αναπτύξουν την καλύτερη και την πιο σταθερή μορφή βιταμίνης C – 3-0-αιθυλοασκορβικό οξύ. Αυτό είναι πραγματικά τέλειο για την περιποίηση του δέρματος. Αυτή η σταθερή μορφή βιταμίνης C περιέχεται σε ένα σέρουμ προσώπου της Nanoil και αυτό το καθιστά το καλύτερο μεταξύ κορυφαίων σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C.

Πώς λειτουργεί το σέρουμ προσώπου Nanoil με βιταμίνη C;

Η συντομότερη απάντηση θα ήταν: Είναι απλά η καλύτερη, αλλά ίσως περιμένετε να ακούσετε περισσότερα από αυτό. Επομένως, θα σας πω ότι το σέρουμ προσώπου Nanoil είναι το πιο αποτελεσματικό επειδή περιέχει την καλύτερη και την πιο σταθερή μορφή βιταμίνης C που λαμβάνεται από το αγνό ασκορβικό οξύ. Με άλλα λόγια, αυτή είναι η καλύτερη μορφή βιταμίνης C που αναπτύχθηκε στα εργαστήρια για λόγους ομορφιάς. Το σέρουμ προσώπου Nanoil περιέχει και άλλα συστατικά υψηλής ποιότητας που μαζί δημιουργούν μια φόρμουλα τέλεια για το δέρμα. Ποια είναι τα συστατικά υψηλής ποιότητας;

Το καλύτερο σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C: Συστατικά που χρησιμοποιούνται στο Nanoil

  • σταθερή βιταμίνη C – στην καλύτερη της μορφή που είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, δηλαδή το προαναφερθέν 3-0-αιθυλοασκορβικό οξύ που είναι σε θέση να φωτίσει το δέρμα, να μειώσει τις φλεγμονές και να αναστείλει την οξείδωση.
  • εκχύλισμα ρίζας πουναρνάβα – ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που καθυστερεί αποτελεσματικά τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος.
  • προπανοδιόλη – μια φυσική γλυκόλη που ενισχύει τη βιταμίνη C. Βελτιώνει τις ικανότητες διείσδυσης όλων των θρεπτικών ουσιών, ενώ παράλληλα αναπληρώνει το δέρμα με υγρασία.
  • σορβιτόλη – μια αποτελεσματική βοήθεια για την αύξηση των επιπέδων υγρασίας στο δέρμα. Παράλληλα απαλύνει το δέρμα.

Vitamin C Face Serum από την Nanoil: Αποτελέσματα και Αξιολογήσεις

Αναμφίβολα, αυτό το σέρουμ προσώπου το αγαπούν όλες οι γυναίκες. Ικανοποιώντας το 100% των προσδοκιών, το σέρουμ βελτιώνει το δέρμα από την πρώτη μέρα της θεραπείας. Το σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C είναι αναντικατάστατο για την περιποίηση το πρωί. Χάρη στο Nanoil, το πρόσωπο φαίνεται υγιές και όλα τα σημάδια κόπωσης και έλλειψης ύπνου αντικαθίστανται από νεανική λάμψη. Επιπλέον το σέρουμ προσώπου έχει αποτελέσματα λίφτινγκ του δέρματος. Δείτε πως περιγράφουν οι γυναίκες με ενθουσιασμό τα αποτελέσματα του Vitamin C Face Serum της Nanoil:

  • «Μία μόνο χρήση του σέρουμ προσώπου Nanoil ήταν αρκετή για να νιώσω το δέρμα μου χαλαρό και λαμπερό».
  • «Το Nanoil είναι το καλύτερο σέρουμ προσώπου με βιταμίνη C – μεγάλο μέγεθος, πολύ αποτελεσματικό, διαρκεί για καιρό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ».
  • «Κανένα άλλο σέρουμ προσώπου δεν έκανε το δέρμα μου τόσο αναζωογονημένο και λαμπερό όσο της Nanoil. Ακόμα και οι αποχρωματισμοί εξαφανίστηκαν!»
  • «Θεραπεύει την ακμή και καταπραΰνει τις φλεγμονές. Το Nanoil είναι το καλύτερο σέρουμ προσώπου και βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής».

ο καλύτερος ορός προσώπου με βιταμίνη c Nanoil

Αυτές είναι κάποιες από τις αξιολογήσεις για το Vitamin C Face Serum της Nanoil. Το σέρουμ έχει κυριεύσει τη βιομηχανία ομορφιάς και δεν προκαλεί έκπληξη σε κανέναν – οι γυναίκες τείνουν να ξοδεύουν μια μικρή περιουσία για να επιτύχουν παρόμοια αποτελέσματα στα ινστιτούτα. Ευτυχώς τώρα πια αυτά τα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν στο σπίτι. Το σέρουμ προσώπου Nanoil με βιταμίνη C ενισχύει το δέρμα και χαρίζει υγεία σε όλα τα κύτταρα του δέρματος.

Πώς να εφαρμόσετε το Nanoil Vitamin C Face Serum;

Το σέρουμ προσώπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, π.χ. πριν εφαρμόσετε μια ενυδατική κρέμα. Μια άλλη επιλογή είναι να το συνδυάσετε με ένα παρόμοιο προϊόν περιποίησης του δέρματος που έχει ενυδατικές ιδιότητες (π.χ. υαλουρονικό οξύ ή ένα φυσικό λάδι). Το Nanoil Vitamin C Face Serum φωτίζει το δέρμα ορατά και παρέχει καθημερινή προστασία στο δέρμα. Δεδομένου ότι ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου, είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης του δέρματος αυτού του τύπου που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος, επομένως ανεξάρτητα από το αν το δέρμα σας είναι ώριμο, λιπαρό ή ευαίσθητο – απλώς δοκιμάστε το Nanoil Vitamin C Face Serum!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επόμενο άρθρο

Ευέλικτο και πολλαπλών χρήσεων καλλυντικό, Nanoil Castor Oil - ιδανικό για όλα

Τρ Οκτ 21 , 2014
Το καστορέλαιο (INCI: Ricinus Communis Seed Oil) είναι ένα τέλειο και φυσικό λάδι για την ανάπτυξη των μαλλιών, των φρυδιών και των βλεφαρίδων. Καταπολεμά αποτελεσματικά την ακμή, την κυτταρίτιδα και ενισχύει τα εύθραυστα νύχια. Το Nanoil Castor Oil πωλείται σε συσκευασίες των 50 ml και διαρκεί για καιρό. Έχει ελαφριά […]
οφέλη καστορέλαιου nanoil