Ευέλικτο και πολλαπλών χρήσεων καλλυντικό, Nanoil Castor Oil – ιδανικό για όλα

Το καστορέλαιο (INCI: Ricinus Communis Seed Oil) είναι ένα τέλειο και φυσικό λάδι για την ανάπτυξη των μαλλιών, των φρυδιών και των βλεφαρίδων. Καταπολεμά αποτελεσματικά την ακμή, την κυτταρίτιδα και ενισχύει τα εύθραυστα νύχια.

οφέλη καστορέλαιου nanoil

Το Nanoil Castor Oil πωλείται σε συσκευασίες των 50 ml και διαρκεί για καιρό. Έχει ελαφριά σύνθεση και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εύκολα για μασάζ στο σώμα. Γιατί αξίζει το Nanoil Castor Oil; Είναι ένα προϊόν ψυχρής πίεσης, ακατέργαστο και 100% βιολογικό. Δέχεται θετικές αξιολογήσεις στο διαδίκτυο και προτιμάται από τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Καστορέλαιο γενικών και πολλαπλών χρήσεων

Το καστορέλαιο προέρχεται από τους σπόρους του φυτού. Έχει πολλαπλές λειτουργίες περιποίησης, με ευεργετική δράση στο δέρμα. Περιέχει πολύτιμα λιπαρά οξέα, όπως ρικινελαϊκό, λινολεϊκό ή ελαϊκό οξύ. Χρησιμοποιείται τόσο στην ιατρική, όσο και στην κοσμετολογία. Θεωρείται αναντικατάστατο προϊόν για την ανάπτυξη των μαλλιών, των φρυδιών και των βλεφαρίδων. Είναι πηγή πολύτιμων βιταμινών Α και Ε, θρεπτικών συστατικών και άλλων ουσιών που δυναμώνουν τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια.

Nanoil Castor Oil

Είναι το πιο δημοφιλές λάδι περιποίησης σήμερα. Φαίνεται υπέροχο στη κεχριμπαρένια γυάλινη συσκευασία του, με καφέ και χρυσή ετικέτα. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής. Είναι δημοφιλές γιατί καταπολεμά πολλά δερματικά προβλήματα. Είναι ιδανικό για όλους και για όλα και μη φαγεσωρογόνο. Αυτό το προϊόν πολλαπλών χρήσεων διαθέτει βιταμινούχα-μεταλλική δράση χάρη στους σπόρους του καστορέλαιου. Είναι βιολογικό και φυσικό προϊόν. Διαθέτει πιστοποίηση Ecocert, η οποία απονέμεται μόνο στα καλύτερα φυσικά προϊόντα.

nanoil castor oil

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Nanoil Castor Oil;

1. Για θεραπεία μαλλιών

Το λάδι δυναμώνει τόσο το τριχωτό της κεφαλής, όσο και το μήκος των μαλλιών. Καταπολεμά προβλήματα όπως πιτυρίδα ή ψωρίαση. Αποτρέπει την τριχόπτωση και τα μαλλιά μακραίνουν πιο πυκνά. Φαίνονται υγιή, δυνατά και λαμπερά. Το λάδι καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής, αποτρέπει την λιπαρότητα και βοηθά στη διατήρηση του χρώματος των μαλλιών.

2. Ως σέρουμ για τις άκρες

Δεν ενισχύει μόνο τα μαλλιά σας, αλλά λειτουργεί και ως φυσικό σέρουμ για τις άκρες σας. Κάνοντας μασάζ με το λάδι, θα αποτρέψετε τη ψαλίδα και το σπάσιμο.

3. Για πυκνά φρύδια και βλεφαρίδες

Μπορείτε επιτέλους να πετύχετε το όνειρό σας για πυκνές, μακριές βλεφαρίδες και έντονα, σκούρα φρύδια. Το Nanoil Castor Oil είναι ένα τέλειο προϊόν που ενδυναμώνει, χαρίζοντας σκούρο χρώμα με φυσικό τρόπο. Θα ενδυναμωθούν και θα είναι υγιή.

4. Για την ενίσχυση των νυχιών

Το καστορέλαιο είναι το καλύτερο, φυσικό μαλακτικό νυχιών. Θα αναζωογονήσει και τα πιο ταλαιπωρημένα νύχια.

Οφέλη από το Nanoil Castor Oil

  • έχει αντιμυκητιακή και αντιφλεγμονώδη δράση,
  • έχει πιστοποίηση, είναι ψυχρής πίεσης, ακατέργαστο και 100% βιολογικό,
  • προστατεύει το δέρμα από φθορά και ξηροδερμία,
  • έχει μεγάλη χωρητικότητα και πολύ καλή σχέση τιμής-ποιότητας,
  • ενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών, των φρυδιών και των βλεφαρίδων,
  • έχει πολλαπλές λειτουργίες και είναι κατάλληλο για όλους.

Όλοι αγαπούν το Nanoil Castor Oil γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα μαλλιά, στο πρόσωπο, στα νύχια, στα φρύδια και στις βλεφαρίδες σας. Θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα, θα αποτραπεί η τριχόπτωση και το δέρμα σας θα είναι τέλειο. Αυτό που ξεχωρίζει το Nanoil Castor Oil από άλλα λάδια είναι η μεγάλη χωρητικότητα και τα καλύτερα συστατικά του.

Από που αγοράσω Nanoil Castor Oil;

Μπορείτε να το βρείτε σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά το καλύτερο είναι να το παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα nanoil.gr. Επίσης δείτε και τα υπόλοιπα αναντικατάστατα καλλυντικά της Nanoil που θα εμπλουτίσουν την καθημερινή σας περιποίηση. Μάλιστα θα σας παραδοθούν στην πόρτα σας.

Επόμενο άρθρο

ΤΟΠ 10 Σέρουμ Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ - Καλύτεροι Ενισχυτές Ενυδάτωσης για Νεανικό Δέρμα

Πα Νοέ 18 , 2022
Το υαλουρονικό οξύ είναι απαραίτητο για υγιές δέρμα. Η έλλειψη ή η ανεπάρκεια του οδηγεί σε χαλάρωση, απώλεια ελαστικότητας, πρόωρες ρυτίδες. Άρα το σωστό προϊόν με την καλύτερη μορφή ΥΟ είναι το μυστικό για αψεγάδιαστο δέρμα. Θα σας βοηθήσω να επιλέξετε. Δείτε παρακάτω τα σέρουμ με την υψηλότερη βαθμολογία που […]