Πώς Θα Διατηρήσετε τα Μαλλιά σας Προστατευμένα Κατά τη Χρήση Θερμότητας; Τοπ Προστατευτικά Θερμότητας ΕΔΩ

Ας είμαστε ειλικρινείς – η προστασία από τη θερμότητα είναι απαραίτητη όταν χρησιμοποιείτε πιστολάκι ή ισιωτική κάθε μέρα. Μόνο όταν χρησιμοποιούνται συχνά τα προστατευτικά θερμότητας μπορούν να προστατεύσουν τα όμορφα μαλλιά σας από την καταστροφική επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών. Πώς θα βρείτε το σωστό προϊόν; Πώς θα ξέρετε αν ένα προστατευτικό είναι αρκετά καλό για τα μαλλιά σας; Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή, ετοιμάσαμε μια σύντομη λίστα με τα καλύτερα προϊόντα προστασίας μαλλιών για τα μαλλιά. Αμέσως θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η χρήση θερμότητας στα μαλλιά χωρίς την απαραίτητη προστασία, τα καταστρέφει. Οι υψηλές θερμοκρασίες προκαλούν μη αναστρέψιμη βλάβη στις ίνες της τρίχας, αλλάζουν το σχήμα και τη δομή τους. Τα καλά νέα είναι ότι η αποφυγή αυτών των αρνητικών συνεπειών της θερμότητας είναι απλή. Το πρώτο βήμα είναι να προστατέψετε τα μαλλιά με ένα προστατευτικό θερμότητας. Το καλύτερο θα ήταν εάν το προϊόν περιείχε και θρεπτικά συστατικά, ενυδατικούς παράγοντες, τα οποία θα προσφέρουν περισσότερα θετικά από μία απλή προστασία. Ένα άλλο θετικό που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα τέτοιο προϊόν περιποίησης μαλλιών είναι η δυνατότητα να χρησιμοποιείται τόσο σε στεγνά, όσο και σε βρεγμένα μαλλιά – αυτό είναι πολύ χρήσιμο, ειδικά όταν δεν έχετε πολύ χρόνο να λουστείτε για να φτιάξετε τα μαλλιά σας.

Ποιο είναι το καλύτερο προστατευτικό θερμότητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε; Δείτε παρακάτω την αξιολόγηση και επιλέξτε αυτό που θα κρατήσει τα μαλλιά υγιή και λαμπερά, ενώ τα ισιώνετε ή τα στεγνώνετε με πιστολάκι.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

1. Nanoil Heat Protectant Spray

nanoil ΣΠΡΕΪ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Αυτό το προστατευτικό θερμότητας έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει την αντοχή των μαλλιών σε υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και σε άλλες πηγές, όπως για παράδειγμα τον καυτό ήλιο. Η χρήση είναι πανεύκολη – το προϊόν τοποθετείται σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη χρήση θερμότητας. Το Nanoil Heat Protectant Spray ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών, άρα μπορείτε να το ψεκάσετε σε λεπτά και ευαίσθητα, πυκνά και βαριά, καθώς και σγουρά και με τάσεις στο φριζάρισμα. Αυτή η ελαφριά φόρμουλα στο κομψό χρυσό και μαύρο μπουκάλι προσφέρει στα μαλλιά μια σειρά από πολύτιμες ουσίες, όπως πρωτεΐνες μεταξιού. Απαλύνει και βοηθά στην εύκολη δημιουργία του χτενίσματος, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Επίσης τα μαλλιά είναι ανθεκτικά σε θερμοκρασίες 440/220 βαθμούς (Φαρενάιτ και Κελσίου αντίστοιχα), βελτιώνοντας έτσι την εμφάνιση των μαλλιών, χωρίς να μειώνεται ο όγκος τους. Το Nanoil Heat Protectant Spray προτείνεται και από επαγγελματίες κομμωτές και συχνούς χρήστες της εταιρίας. Αξίζει να το δοκιμάσετε, καθώς είναι αρκετά οικονομικό!

περισσότερες πληροφορίες: nanoil.gr

2. Moroccanoil Protect Spray

Αυτό το σπρέι αντλεί τη δύναμή του από την προβιταμίνη Β5 και το αργανέλαιο. Προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα, το Moroccanoil Protect Spray προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στα αφυδατωμένα και εύθραυστα μαλλιά. Αυτό συμβαίνει γιατί εστιάζει στην παροχή θρεπτικών συστατικών και ενυδάτωσης, προσφέροντας μια προστατευτική στρώση που προστατεύει τα μαλλιά από το δυνατό αέρα και άλλες δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Επιπλέον το Moroccanoil Protect Spray αυξάνει την ελαστικότητα των μαλλιών, διευκολύνει το χτένισμα και καταπολεμά το φριζάρισμα. Προτείνεται σε όσους αγαπούν τα φυτικά λάδια στην περιποίηση τους, ωστόσο όσοι έχουν βαριά και πυκνά μαλλιά θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με το σπρέι – μπορεί να βαρύνει τα μαλλιά, στερώντας όγκο. Παρά την υψηλή τιμή του, αυτό το προϊόν αξίζει, ειδικά αν τα μαλλιά είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

3. Z.one Milk_Shake Lifestyling Thermo-Protector Spray

Άλλο ένα σπρέι προστασίας από τη δημοφιλή εταιρία. Είναι ανάλαφρο και προστατεύει τα μαλλιά κατά της θερμότητας από όλα τα εργαλεία όπως πιστολάκι, ψαλίδι ή ισιωτική. Το Z.one Milk_Shake Lifestyle Thermo-Protector Spray αγκαλιάζει τα μαλλιά με μια αόρατη στρώση που αποτρέπει τη ψαλίδα, το σπάσιμο και τη φθορά. Τα ενεργά συστατικά του προϊόντος είναι μοναδικά: πρωτεΐνες κινόα, πρωτεΐνες γάλακτος και φίλτρα UV. Το πρώτο προστατεύει τα μαλλιά από τις δυσμενείς επιπτώσεις της αστικής ρύπανσης. Επιπλέον διατηρεί το χρώμα και ενισχύει την λάμψη. Οι πρωτεΐνες γάλακτος απαλύνουν και ενυδατώνουν. Γεμίζουν τα κενά στην εξωτερική δομή της τρίχας. Το Lifestyling Thermo-Protector Spray είναι εύχρηστο και δεν μειώνει τον όγκο. Είναι αρκετά ακριβό ωστόσο.

4. Davines Melu Hair Shield

Ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά προστατευτικό θερμότητας με εκχύλισμα δεντρολίβανου και εκχύλισμα φακής Villalba. Προτείνεται κυρίως για μακριά και κατεστραμμένα μαλλιά, καθώς η ελαφριά φόρμουλα προστατεύει από: θερμότητα, αστική ρύπανση, τοξίνες και μηχανική φθορά. Το Davines Melu Hair Shield αντιστρέφει τη φθορά και καταπολεμά την αφυδάτωση προσφέροντας νερό στα μαλλιά. Αυτό το αποτέλεσμα είναι πιο φανερό σε μαλλιά που έχουν υποστεί υπερβολική επεξεργασία, λόγω βαφών ή ντεκαπάζ. Αυτή η ασυνήθιστη φόρμουλα είναι ένας από τους κύριους λόγους που προτιμούν οι χρήστες το προϊόν. Η τιμή δεν είναι χαμηλή, αλλά από την άλλη δε θα σας τελειώσει γρήγορα.

5. EVO Icon Welder Heat Protection Mist

Αυτό το σπρέι προστασίας θερμότητας από την Αυστραλία είναι ένα από τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών με τις περισσότερες πωλήσεις. Ένας από τους λόγους είναι η πολιτική της εταιρίας όσον αφορά τον πλανήτη Γη και τους ανθρώπους – η EVO προωθεί την οικολογική συνείδηση και μια φιλική συμπεριφορά προς το περιβάλλον. Το σπρέι προστασίας θερμότητας ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών και προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία και τις υψηλές θερμοκρασίες όλων των εργαλείων. Επίσης αυτό το προϊόν διευκολύνει το χτένισμα και προσφέρει διάρκεια, για να απολαύσετε τέλεια εμφάνιση όλη μέρα. Το EVO Icon Welder Heat Protection Mist απαλύνει και χαρίζει λάμψη, ανθεκτικότητα στο φριζάρισμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επόμενο άρθρο

Εντυπωσιακή Βαφή Μαλλιών με ColorCuts Highlighting Foam Strips

Πε Οκτ 21 , 2021
Το έμπειρο προσωπικό και ο επαγγελματικός εξοπλισμός του κομμωτηρίου αποτελούν τη βάση για την τέλεια βαφή. Η εταιρία Maltese ColorCuts δημιούργησε θερμικές αφρώδεις ταινίες βαφής πολλαπλών επιπέδων – Highlighting Foam Strips. Αυτό το μοναδικό αξεσουάρ σας επιτρέπει να βάψετε τα μαλλιά πολύ γρήγορα και με οικολογική συνείδηση. Αυτά τα πρακτικά […]
επαναχρησιμοποιήσιμα καλύμματα για βαφή μαλλιών