ΤΟΠ 6. Οι Καλύτερες Μάσκες Μαλλιών Κερατίνης Σύμφωνα με τους Κομμωτές

Ψάχνετε κάτι που θα σας βοηθούσε να επανορθώσετε τα βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά σας; Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε σε κομμωτήριο θεραπεία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, ή μπορείτε να προσπαθήσετε στο σπίτι να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να βρείτε το σωστό προϊόν, το οποίο είναι μια μάσκα μαλλιών κερατίνης. Γιατί κερατίνη; Ανακαλύψτε και δείτε τα 6 ασύγκριτα προϊόντα!

Σηκώνεστε το πρωί, κοιτάτε στον καθρέφτη και βλέπετε τα μαλλιά σας να είναι σαν άχυρα. Τα αγγίζετε και νιώθετε ότι είναι εύθραυστα, άγρια και ξηρά. Δεν κοιτάτε καν τη ψαλίδα, γιατί πλέον είναι κομμάτι των χαρακτηριστικών των μαλλιών σας. Τα μαλλιά σας είναι θαμπά, ξηρά και χωρίς λάμψη. Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για αυτό;

Πώς να Επανορθώσετε τα Κατεστραμμένα Μαλλιά;

Όλα μπορούν να διορθωθούν. Ακόμα και το πιο σοβαρά λάθη. Μερικές φορές πρέπει να ξεκινήσετε κόβοντας τα μαλλιά σας, αλλά τα περισσότερα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με τα σωστά προϊόντα περιποίησης – ειδικά η κερατίνη.

Η κερατίνη είναι η βασική πρωτεΐνη των μαλλιών. Σχηματίζει μικροσκοπικές επιδερμίδες που μοιάζουν με πλακάκια οροφής και ακριβώς όπως τα πλακάκια είναι σημαντικά για την οροφή, έτσι είναι και οι επιδερμίδες για τα μαλλιά. Τα εξωτερικά στρώματα καλύπτουν τον άξονα των μαλλιών, παρέχοντας προστασία και ανθεκτικότητα. Εάν τα μαλλιά σας είναι φθαρμένα, το εξωτερικό στρώμα εξασθενεί, άρα δεν έχει αρκετή κερατίνη.

Έτσι, εάν σκοπεύετε να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά επειδή πιστεύετε ότι δεν υπάρχει σωτηρία για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας, δοκιμάστε πρώτα μια μάσκα μαλλιών κερατίνης.

Η Καλύτερη Μάσκα για Κατεστραμμένα Μαλλιά

Ποια θεραπεία είναι ιδανική για τα μαλλιά σας; Η μάσκα μαλλιών φαίνεται να είναι η πιο λογική λύση, επειδή λειτουργεί από το εσωτερικό και όχι μόνο στο εξωτερικό στρώμα, όπως κάνει και το μαλακτικό μαλλιών. Αλλά μην επιλέξετε στην τύχη! Εάν θέλετε να δείτε τέλεια αποτελέσματα, αναζητήστε ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των φθαρμένων μαλλιών. Πρέπει να αναζητήσετε μια μάσκα μαλλιών που:

  • είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, χωρίς παραβένες, φθαλικά άλατα, PEGs και άλλα συστατικά που μπορεί να αφυδατώσουν και να καταστρέψουν τα μαλλιά σας ακόμη περισσότερο.
  • περιέχει κερατίνη, ιδανικά υδρολυμένη, επειδή τα μόρια της είναι αρκετά μικροσκοπικά για να διεισδύσουν βαθιά στα μαλλιά, επανορθώνοντας από το εσωτερικό.
  • κάνει κάτι περισσότερο από το να αντιστρέφει τη φθορά, που σημαίνει ότι θρέφει, αναζωογονεί, ενδυναμώνει, βελτιώνει την ανθεκτικότητα και προστατεύει.
  • έχει κορυφαία βαθμολογία και λαμβάνει θετικές αξιολογήσεις από γυναίκες, οι οποίες το χρησιμοποιούν και το προτείνουν, καθώς και από επαγγελματίες ιδιοκτήτες κομμωτηρίων.

Με αυτές τις συμβουλές, η εύρεση της σωστής μάσκας μαλλιών θα είναι παιχνιδάκι. Ας ξεκινήσουμε!

Τοπ 6. Μάσκες Μαλλιών Κερατίνης

Εάν δεν έχετε το χρόνο να αναζητήσετε την καταλληλότερη μάσκα μαλλιών ή εάν είναι δύσκολο για εσάς να κατανοήσετε την περίπλοκη λίστα συστατικών, η παρακάτω λίστα θα σας φανεί χρήσιμη. Θα βρείτε τις 6 καλύτερες μάσκες για κατεστραμμένα μαλλιά – μάσκες μαλλιών κερατίνης που αξίζει να έχετε. Τα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω προτείνονται από επαγγελματίες κομμωτές, άρα μιλάμε για προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τέλος, οι παρακάτω μάσκες μαλλιών είναι οι σημερινές κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών.

1. NANOIL, KERATIN HAIR MASK

NANOIL, KERATIN HAIR MASK

Η μάσκα μαλλιών κερατίνης της Nanoil είναι η καλύτερη λύση για τα κατεστραμμένα μαλλιά, όχι μόνο επειδή είναι σχεδιασμένη με την πολύτιμη υδρολυμένη κερατίνη που έχει ισχυρή επανορθωτική δράση, αλλά παράλληλα δε βαραίνει τα μαλλιά και έχει υψηλή αποτελεσματικότητα . Εκτός από την κερατίνη, αυτή η μάσκα μαλλιών περιέχει πανθενόλη και σιλικόνες ασφαλείς για τα μαλλιά. Χάρη σε αυτά τα δύο συστατικά, η Nanoil Keratin Hair Mask αποκαθιστά τις βλάβες στα μαλλιά σε λίγες μόνο εβδομάδες, αποκαθιστώντας την υγεία και την ομορφιά. Ωστόσο, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της μάσκας είναι ότι βελτιώνει την εμφάνιση των μαλλιών από την πρώτη χρήση. Χρησιμοποιήστε την μάσκα σε φρεσκολουσμένα μαλλιά. Αφαιρέστε την μετά από 15 λεπτά και θα έχετε εξαιρετικά λεία, λαμπερά μαλλιά που χτενίζονται εύκολα. Αναμφίβολα με αυτήν την μάσκα μαλλιών, θα αναβαθμίσετε την καθημερινή σας περιποίηση.

Περισσότερες πληροφορίες στο: nanoil.gr

2. PHYTO, PHYTOKERATINE EXTREME MASK

Μια μάσκα μαλλιών που προτείνεται για λεπτά, θαμπά, ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά, η Phytokeratine Extreme Mask της Phyto. Πρόκειται για μια μάσκα μαλλιών αποκατάστασης, εμπλουτισμένη με κερατίνη φυτικής προέλευσης, από 18 διαφορετικά αμινοξέα. Η κερατίνη συνδυάζεται με βούτυρο καριτέ και λάδι αδανσονίας, άρα δεν ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών, καθώς ενδέχεται να βαρύνει τα μαλλιά που δεν αντιδρούν καλά στα φυτικά έλαια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, η μάσκα μαλλιών της Phyto μπορεί να επανορθώσει, να θρέψει, να ενισχύσει και να χαρίσει υγιή λάμψη στη λάμψη. Για τα αποτελέσματα που προσφέρει, πρέπει να πληρώσετε πολλά, είναι μία από τις πιο ακριβές μάσκες μαλλιών κερατίνης.

3. GOLDWELL, KERASILK CONTROL MASK

Η μάσκα μαλλιών κερατίνης της Goldwell είναι μια καλή επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που θα επανορθώσει τα φθαρμένα μαλλιά. Δεδομένου ότι είναι σχεδιασμένο με δύο πολύτιμες ουσίες: κερατίνη και πανθενόλη, αυτό το προϊόν είναι απόλυτα κατάλληλο για χρήση ως θεραπεία επανόρθωσης. Δυστυχώς, ο κατάλογος των συστατικών περιλαμβάνει ορισμένες ουσίες, αμφιβόλου δράσης. Η Goldwell Kerasilk Control Mask είναι μια μάσκα που λειαίνει τέλεια τα μαλλιά μετά το λούσιμο και διατηρεί το χρώμα. Τέλος, προτείνεται για ατίθασα και άγρια μαλλιά.

4. MONTIBELLO, KERATIN FORCE MASK

Αν και η Montibello δεν είναι στην κορυφή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει. Το μέγεθος της μάσκας είναι μικρό, αλλά είναι πλούσια σε κερατίνη – την επανορθωτική πρωτεΐνη των μαλλιών. Επιπλέον, αυτό το προϊόν περιέχει φυτικές πρωτεΐνες και κόμμι γκουάρ που ενισχύει τα αποτελέσματα επανόρθωσης της Montibello Keratin Force Mask. Η μάσκα προσφέρει προστασία από τη θερμότητα και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο φθοράς από τις υψηλές θερμοκρασίες. Το προϊόν δεν είναι πολύ ακριβό και χρησιμοποιείται συνήθως στα κομμωτήρια. Αρκεί μία μικρή δοσολογία και τα μαλλιά θα χτενίζονται εύκολα και θα είναι προστατευμένα.

5. KEUNE, CARE KERATIN MASK

Η πιο ακριβή μάσκα μαλλιών σε αυτήν τη λίστα, και γενικά μία από τις πιο ακριβές μάσκες, η Keune Care Keratin Mask. Θα πρέπει να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία για να την αγοράσετε. Η φόρμουλα περιέχει κερατίνη, πανθενόλη, βούτυρο καριτέ και ένα μοναδικό σύμπλεγμα Quat, υπεύθυνο για την προστασία των μαλλιών από υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό το καλλυντικό προτείνεται για λεπτά μαλλιά, ή μαλλιά που φριζάρουν εύκολα. Ενυδατώνει τα μαλλιά, τα ενδυναμώνει και τα προστατεύει, αποτρέποντας την ευθραυστότητα, για παράδειγμα. Το καλύτερο ωστόσο σε αυτό το προϊόν είναι ο χρόνος που χρειάζεται – μπορείτε να το αφαιρέσετε μετά από μόλις 2 λεπτά.

6. BRAVE. NEW. HAIR., KERATIN MASK

Η Even Brave. New. Hair. διαθέτει μία μάσκα μαλλιών για αδύναμα, εύθραυστα και ατίθασα μαλλιά. Αυτό το φαινομενικά συνηθισμένο προϊόν, το οποίο είναι αρκετά φθηνό, ενδυναμώνει τα μαλλιά και τα απαλύνει. Βελτιώνει την ενυδάτωση και τα μαλλιά χτενίζονται εύκολα. Μαζί με την κερατίνη, αυτό το προϊόν περιλαμβάνει δύο έλαια: αδανσονίας και ταμανού. Η φόρμουλα δεν περιέχει θειικά άλατα, σιλικόνη και βαζελίνη. Η Brave. New. Hair. Keratin Mask δεν είναι η πιο δημοφιλής μάσκα μαλλιών, γι’ βρίσκεται στην τελευταία θέση. Εάν αποφασίσετε να τη δοκιμάσετε, είναι πολύ πιθανό αυτό το προϊόν να σας εκπλήξει θετικά. Είναι εύχρηστο και καλό για τα μαλλιά.

Επόμενο άρθρο

Κατάταξη των 6 καλύτερων ψεύτικων δεσμίδων βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι

Κυ Απρ 10 , 2022
Κατ’ οίκον εφαρμογής extensions βλεφαρίδων; Σήμερα είναι εφικτό! Πολλές μάρκες ομορφιάς έχουν κυκλοφορήσει τις προκατασκευασμένες δεσμίδες βλεφαρίδων τους, ώστε οι γυναίκες να μπορούν να τις εφαρμόσουν μόνες τους στο σπίτι. Φυσικά, κάθε μάρκα ομορφιάς διασφαλίζει ότι το προϊόν της είναι το καλύτερο. Ωστόσο, πώς είναι πραγματικά; Ανακαλύψτε τα κορυφαία 6 […]